torsdag 14. januar 2010

Vårleg frå Panduro!

 
Friske fargar og herleg kreativ inspirasjon frå Panduro sin vårkatalog som kom i posten her om dagen... Eg fann så mykje fint, og får lyst til å handle og lage både det eine og det andre! Mmmmm....må vel ta ein runde i butikken og helse på gamle kjente snart. :) Klikk på bildet for å bla i katalogen!


Tok med Mannen på ein bitteliten bytur i dag. Husvasken freista ikkje (sjølv om eg nesten angrar no når eg ser på kaoset rundt meg..hihi), og han ville gjerne til byen. Så då gjekk vi på cafè, berre vi to! Det er ei litt rar kjensle å rusle rundt i byen så aleine...men veeeldig godt også! Og Lille A storkosa seg i bursdag! Uheldigvis stengte alle dei koslege butikkane omtrent då vi kom ut av cafèen (eg har ikkje så stor sans for typiske kjøpesenter...), så vi rusla rundt i den sure vinden på Nordre ei lita stund, før vi kapitulerte og sette oss i bilen igjen.

Alle desse fine bilda er frå
Panduro

Ha ein herleg kveld!

4 kommentarer:

 1. Så mye fint! Må visst hive inn en bestilling snart. MYE som frister her!

  Klem

  SvarSlett
 2. Så stilig Panduro har blitt, tror jeg må skaffe meg den katalogen. Ønsker deg en riktig god fredag.

  SvarSlett
 3. Panduro er en meget meget farlig butik. Jeg går ind for at købe lim og kommer ud med tomme lommer. Billederne er skønne, skønne, skønne i år. Hav en rigtig dejlig weekend.

  SvarSlett
 4. Mye fint der, ja! Spennende...men det blir dyrt å shpooe når man har lyst på nesten alt i katalogen..

  God helg!

  SvarSlettblogger template by lovebird