søndag 24. januar 2010

Origamital


No har eg gjort det, og det var slett ikkje vanskeleg!
For ei tid tilbake fann eg Muji origamipapir på Åhlèns, og har hatt ein tanke om kva det skulle brukast til, men sidan det enno ikkje har blitt noko av, er eg glad for at denne idèen kom. Eller den kom vel ikkje heilt av seg sjølv... Det var via Bloesem at eg såg potensialet i desse origamitala, og hos henne finn du også hjelp til å komme vidare til oppskrifta. Ja, eg kan jo sjølvsagt også gi deg instruksane, som du finn hos Origami Club.


Det har vore ein spiker i denne veggen sidan vi flytta inn, og eg har ikkje funne det rette bildet å henge opp... Men no er eg fornøgd!


Likte dette søndagsbildet, sjølv om det nok er litt overeksponert. :) Likar stemninga i det, kanskje også fordi eg veit kva slags stemning det var i stova då eg tok det. Mannen sitt i sofaen med Lille A tett inntil seg, og ho høyrer konsentrert på Teskjekjerringa som vi lånte på lydbok på biblioteket i går. Eg puslar rundt, småryddar, drikk kaffe latte, knipsar bilder og kosar meg. Herleg søndag! Kanskje litt tidleg med påskeliljer, men det syns dei ikkje på Ikea. ;)


Det er ikkje ofte eg viser bilder frå huset mitt, men dette bildet også viser litt søndagsstemning, syns eg. Det er kroken ved vinduet, med to store vindu i kvar side av eit hjørne, og godstolen i midten. God utsikt ut det eine vinduet, og skogen i det andre... Likar sååå godt å sitte der! Har fått min første award! Tusen takk, Kamille! Eigentleg følger det nokre oppgåver til ein slik award, men eg vil velge å berre bli så glad, så glad, og takke og bukke!

No skal eg jobbe litt, slik eg ofte gjer i godstolen på søndagskvelden. :) Kvifor kan eg ikkje gjere det ein annan dag i staden? Må liksom utsette det så lenge eg kan... I morgon blir det give-away, og eg gler meg!

Ønsker dykk alle ei fin, ny veke!

5 kommentarer:

 1. Det var kjempefint!! Takk for oppskrift, kanskje jeg må prøve selv :)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Så gøy å se ditt origamiprosjekt:) Kjempekult bilde!

  SvarSlett
 3. For en flott stemning. Og så koselig du har det i huset, ser så lyst og pent ut. Her er trehvite vegger, så det blir ikke så mange innendørsbilder før jeg har fått malt litt :-).

  SvarSlett
 4. Vad fina origami-siffror! Det måste varit lite klurigt att få till det.

  SvarSlett
 5. Nej hvor er de fine de origamital, jeg kan godt forstå du er glad for dem. Det let overeksponerede billede synes jeg også rummer en meget fin og poetisk stemning.

  SvarSlettblogger template by lovebird