lørdag 16. januar 2010

Tulleugle og ugletull


Eg har laga ei lita ugle til å henge på for eksempel ei barnevogn. På bildet er det Lille A si flotte, grønne dukkevogn som er prøvekanin, men tanken er å gi bort ugla i gåve til ei eg kjenner. Den vart typisk litt snodig... Hihi! Eg er visst ikkje særleg god til å sy under press. Det passar meg mykje betre å sy noko for moro skuld, og så sjå kva det blir. Det var forsåvidt moro å sy denne også, men det vart så seint på kvelden, så eg gjorde nokre tullete slurvefeil. Difor tittelen tulleugle og ugletull.. Den er jo tullete den ugla!


Syns likevel at ugla har litt sjarm, og så vart den flott på baksida. Dersom den skal henge på ei vogn må den jo vere fin frå begge sider! Eg har brukt brun ullfilt og ulike stoffrestar og band frå skuffene... Vart litt inspirert av mine eigne sanseputer, sjølv om det nesten ser ut som eg er inspirert av dei snåle gremlinsane også. Haha! Tanken er i alle fall at kontrastane mellom lyst og mørkt, det taktile (altså kjensla) og det estetiske skal vere stimulerande for barnet. Den er fyllt med ris, så den heng tungt og godt, men eg veit ikkje heilt... Må nok lage fleire før eg blir heilt fornøgd.

Det er godt det er laurdag...eg har sååå mange planar, og må nok inn i eit litt høgare gir om eg skal rekke alt! Forløpig er det pysjbukse og husarbeid som gjeld, men det skal nok bli meir etterkvart!

Ønskar deg ein verkeleg god laurdag!

8 kommentarer:

 1. snodig er koselig, supersøt ugle!:)

  ønsker deg en god lørdag guro,
  klemmer

  SvarSlett
 2. Sjarmerende og søt denne her. Kjempefin til pynt i vogn eller i en uro. Kanskje uglepynt til påske hadde vært noe ... Ønsker deg en riktig god lørdag.

  SvarSlett
 3. Den var utrolig sjarmerende!! :)
  Her har det også blitt litt ugling i dag, og ellers et lavt lørdagsgir! Ønsker deg også en god lørdag :)

  SvarSlett
 4. Hei Guro! Så nydelig liten ugle full av sjarm =)!! Den likte jeg!!
  Morro, jeg har også drevet med husarbeid i pysjbuksa i dag, fryktelig effektivt =) Hehe!! I kveld skal jeg ut med venner å spise!! Gleder med! Gooood Helg Guro!! Klemmer

  SvarSlett
 5. Hvilken fin ugle med helt sin egen personlighed :-)
  Kh Ulla.

  SvarSlett
 6. Det er den skjønneste uglen jeg har sett!!!!!!
  god helg:)

  -Lindus

  SvarSlett
 7. helt och hållet ljuvlig!!

  SvarSlett
 8. Jeg er helt solgt over den lille ugle her - må jeg låne dit billede til et indlæg over inspirerende ting her i blogland?
  Mange hilsner
  Mette

  SvarSlettblogger template by lovebird