tirsdag 19. januar 2010

Friskt, finsk interiør


I dag kom eg over ein finfin blogg, med inspirerande interiørbilder... Dette barnerommet ser delikat og innbydande ut, og har mange morsomme detaljar.Sjå berre på desse herlege putene! Innlegget er merka DIY, men det er så finsk! Eg forstår ingenting finsk, sjølv om eg verkeleg legg godviljen til! ;)

Sjå innom Varpunen!
Alle bilder er lånt av Varpunen

Ha ein fin dag!

10 kommentarer:

 1. så fina kuddar! Jag ska fundera över Göteborgstips och återkomma till dig!

  SvarSlett
 2. God morgen, Guro!
  Ja, hvordan går det med din trekkløse pute tro.... Har den fått seg et friskt Guro-trekk og ligger og sprader i sofaen?
  Så fine barneromsbilder du viser! Eames-knaggen " Hang it all" har vært på min ønskeliste i mange år. Tror jeg får legge til side noen lapper nå og da, for jeg blir alltid så glad av å se den.Synes det er godt å by ungene litt farver og glede i interiøret!
  Jeg er nå overlykkelig for at symaskinen går som et uvær. I dag skal jeg montere lite lappeteppe nummer to og er snart ferdig med nr. tre til montering. Herlig med en maskin som raser i vei uten tull.
  Ha en glad dag, Guro! Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 3. ...underbara färger (och kuddar)

  Ha en solig och kreativ dag!

  SvarSlett
 4. HERLIG!!!!
  Jeg ønsker meg SÅ den knaggen :)

  kos og klem

  SvarSlett
 5. hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

  SvarSlett
 6. Hei Guro, og takk for dine besøk og hyggelige kommentarer hos meg. Jeg setter pris på hver og en kommentar du har lagt igjen. Kom gjerne innom igjen.

  De bildene fra den finske bloggen var fine, bare synd at teksten er finsk. Jeg sliter litt med det språket jeg også. Men inspirerende bilder lar jeg aldri gå forbi meg, så jeg må nok inn å titte.

  Klem Minmill

  SvarSlett
 7. Så mye fint det var her inne! Her skal jeg nok komme oftere;-)
  Falt skikkelig for den nydelige lille ugla du hadde laget litt lenger ned på siden! Fikk lyst til å sy nå, men bare synd at symaskinen min er så "kranglete" i sømmen for tida..
  Uansett; takk for inspirasjon!

  Ha en nydelig dag!

  SvarSlett
 8. Heia Guro :) kjekt å vere tilbake med skal eg seie deg. Gler meg berre litt til lysere tider, slik at det blir enklere å ta fine bilder hihi er ei kløne med kameraet! Håper du stikker innom neste gong du er heime. Det hadde eg virkelig satt pris på! :o) Klem

  SvarSlett
 9. Hei og hopp!
  Flotte inspirasjonsbilder :)
  Nå er det endeleg helg, herleg etter ei travel veka.
  Fekk pakke i posten i dag i frå stoff og stil, eg må berre sei tusen takk for innlegget du laga om knappelaging. Det var til stor hjelp.
  Er det omtrent same oppskrift på øyredobbar?
  Det ligg forresten ein award å ventar på deg inne på blogge min :)

  Ynskjer deg ei strålande helg!
  Klem

  SvarSlett
 10. bildene fra varpunen var flotte! vi har en "hang it all" som skal opp på veggen så snart gangen er ferdig pusset opp. jammen synd dette tar så lang tid.. du kan jo forresten bruke google translate når du skal lese finske blogger. nyttig, selvom det i blant kan føre til festlige og uventede oversettelser :) nyt de siste søndagstimene! klem

  SvarSlettblogger template by lovebird