onsdag 13. januar 2010

Bursdagsforkle...


Endeleg fekk eg brukt symaskina litt igjen! Den står stadig framme på kjøkkenbordet og freistar, men det er så mykje eg skal ha gjort heile tida! I dag har eg faktisk vore på trening, og er ganske fornøgd med å ha tatt meg sjølv i nakken og komt meg i veg.... Vanngym er ikkje berre slitsomt, men også utruleg varmt og godt og deilig! Og så skulle eg berre sjå noko spennande på tv, og SÅ kunne eg omsider sette meg til å sy. :)

Lille A skal i 4-årsdag i morgon, og sidan eg ikkje rakk nokon bytur i dag, måtte eg vere litt kreativ i forhold til gave. Trur vi er einige om at bursdagsbarnet blir fornøgd. :) Eg fann fram favoritt-soppstoffet, pompongar og ulike band, og så var det berre å sette det saman på ein herleg fargerik, jentete måte.

Det stoffet er det forresten Karen Klarbæk som har designa, og det finns (som så mange andre fine stoff ho lagar) å få kjøpt på Stoff og stil. Karen har ein inspirerande og fin blogg, og ho er så raus! Ho deler villig på erfaringar og idèar, og eg anbefaler verkeleg ein tur innom:


No skal eg ta natta, for i morgon ventar ein ny, innhaldsrik dag... Berre eit lite spørsmål til slutt:
Når Lille A er i bursdag i to timar i morgon ettermiddag vil eg gjere ein av desse tinga, men greier ikkje å bestemme meg... Kva ville du valgt?
A - reist heim og jobba effektivt for å få unna helgevasken, slik at fredag blir kos?
B - reist til byen og shoppa effektivt på salg, slik at slepp det på laurdag?
C - tatt med Mannen til byen, shoppa litt og gått på cafè i fred og ro?

God natt!

5 kommentarer:

 1. Eg går for A.

  Trur på å ta det ein grur seg for først, og det ein gler seg til etterpå.

  klemmmamma

  SvarSlett
 2. måtte bare legge inn en kommentar og si:
  TA med maen te byen og kos dere!!!
  syntes det hørtes ut som en PLAN!!
  (og fortreng helgevasken litt...;) )
  klem K

  SvarSlett
 3. Jeg merker at du rørte litt ved meg ved kommentaren din - for jeg er ikke så veldig flink til å nyte dagen her og nå, det er alltid noe mer jeg gleder meg til en annen dag, en gang i fremtiden. skjærpings..
  Nå er jeg spennt på hva det ble med valget ditt.. jeg hadde jo selvfølgelig valgt A ettersom jeg alltid sparer på det gode til en annen dag - men håper at det ble C og at dere hadde en super tur til byen :)
  Klem

  SvarSlett
 4. C, helt klart. Man skal ta vare på hverandre i de øyeblikkene som dukker opp! Støv, klær og ting som må ryddes er fortsatt der når øyeblikket har passert! :D

  SvarSlett
 5. hit var det hyggelig å finne frem til! Velg C! Det var en så god idé at det vil jeg prøve å få til i morgen selv. Klem fra Fjeldborg

  SvarSlettblogger template by lovebird