søndag 3. januar 2010

Ein ny start!

Først og fremst vil eg ønske dykk alle eit riktig GODT nyttår!
Eg har hatt ein fiiin ferie, og har verkeleg kobla av og trekt ut kontakten...hihi! Har ikkje hatt ein pc i fanget sidan før jul, og det har vore godt. Det er ikkje så vanskeleg som mange trur! -men eg må seie at det er kjekt å vere tilbake! ;)

I jula har vi vore på vestlandet, og på julaften var vi i denne fine kyrkja. Saman med flokken av svigerfamilie og Lille A kosa vi oss med julegudsteneste, kyrkjeklokker og julemusikk. Eg går gjerne i kyrkja elles også, men sjølvaste julaften er stemninga heilt spesiell. Då Lille A la seg denne kvelden, var det pappaen som satt og snakka litt med henne før ho sovna glad og fornøgd. Han spurte kva som hadde vore det fiiinaste denne dagen, og ho svara: Babyen i krybba. Så fiska han litt meir, og spurte kva som hadde vore det kjekkaste, og godjenta svara: Å stå på ski ute! -Men kva med gåvene då? spurte pappaen, og joda, dei også hadde vore kjekke! ;)
Ho var jo så utruleg nydeleg der ho satt med bestemor si gamle dukke i fanget. Pynta for julekvelden, og fylt av glede og forventning... Denne kåpa fekk ho i julegåve, og eg har sagt tydeleg frå til mannen at den finnast i vaksenstorleik og at eg har bursdag i februar...hihihi! Det hadde vore så kjekt å ha samme skjønne jakka som den skjønne jenta mi har!
Turen over Dovrefjell var vakker denne lille julaften...lite snø, men blå, blå himmel og -25 grader.
No har kvardagen komt tilbake for fullt, med jobb og stor aktivitet! Og så har eg ein liten plan, men har nesten lyst å halde den hemmeleg...det blir så forpliktande å skrive det her, men samtidig er det kanskje akkurat det eg treng! Eg har nemleg tenkt å bruke tida mi i 2010 til meir hobby, mindre tv, meir trening, mindre godis... Eg skal bli både sprek og utvikle kreativiteten min! Oioioi, eg får det visst ganske travelt! Fleire som vil vere med? ;)

Heilt til slutt: Takk til alle dykk som ikkje gir meg opp, sjølv etter to veker stillstand på bloggen! No blir det skjerpings, altså! :)

3 kommentarer:

 1. For et flott og stemningsfullt innlegg, med så mange nydelige bilder. Skjønner godt din ømhet for den lille jenta de.

  Jeg blir gjerne med på utfordringen om både kreativitet og aktivitet. I året som har gått har jeg startet den kreative prosessen, værre er det med trim. Så der har jeg mye å gå på! Men det hjelper med et fotoapparat på turen. Kanskje vi skulle ha startet en slags utfordring som kunne kombinere begge de to tinga. Noe lignende mandagstema. Vi kan jo tenke litt på det.

  Ønsker deg ei god uke. Masse hilsen Turid

  SvarSlett
 2. Heihei.
  Høres ut som om du har noe av de samme målene for året som jeg: Mer ute, mindre inne, mer hobby, mindre tv.. ja og selvfølgelig dette; kom i form, spis sunnere.... Jeg har også lovt meg selv å bli mer effektiv, få mer ut av dagene og sette mer pris på hverdagslige sysler.. Blir ikke lett dette.
  Lykke til, og ha en strålende start på det nye året.
  :)

  LenaE

  SvarSlett
 3. Hei Hei Guro og godt nytt år til deg og familien din.

  Gleeeder meg til å følge med på bloggen din. Nå var jeg flink i fjor til å se lite tv, trene mer og brue tiden på kreativitet. Dette skal jeg gjøre alt jeg kan for å følge opp i år også. Jeg og Mette skal på januarshopping og idehenting til Koben om to uker. Det gleeeder jeg meg veldig til.
  Nydelig hu lille tulla deres Guro.Du må si fra når du er i Oslo. Og du skriver så godt, det er en fryd å lese..Det hadde vært så hyggelig å se deg igjen..God klem

  SvarSlettblogger template by lovebird