mandag 4. januar 2010

Marlies Romberg

Eg drøymer litt igjen... Også denne gongen er det ein framtidsdraum, men den er berre heilt enkel og egoistisk, og slett ikkje visjonær eller djupsindig på noko vis. ;) Men eg drøymer altså om eit stort og fint hus med mange fine rom... Som til dømes eit eige bibliotek! Og i dette biblioteket, som slett ikkje skal fyllast med tunge chesterfieldsofaer og grøne lampar, skal bøkene stå sortert etter farge og storleik, det skal vere lyst og lett, og inntil eine veggen skal eg ha ei slik datamaskin. Herleg!
Denne maskina er designa av nederlandske Marlies Romberg, og den har det klingande navnet Dear Diary 1.0. Eg kan lese at ho har som mål "to materialize the ungraspable fast digital world and create an opportunity for nostalgia in this future world." Dette likar eg! Og kjensla av tre er jo så god!
For å matche det heile får du sjølvsagt minnepinne i porselen og med silikonstempel, slik at du kan halde løyndomane dine for deg sjølv. ;)

Det er Bloesem som har funne fram dette for meg, og ho har også mykje anna fint på bloggen sin. Alle bileta har eg henta frå mocoloco.

Ha ein fin kveld!

4 kommentarer:

 1. Det er alltid så flott å titte innom bloggen din! Inspirerende og tankevekkende! Ha en flott kveld

  SvarSlett
 2. Hej kära du!
  Tack för din ängelkommentar hos mig! Vilken tur att din lilla dotter fick en ängel när hon föddes...och bra att hon växte sig stor och stark (så att hon tom knäckte den)
  Tycker att det där bordet med dator är helfint! På den kan man nog bara skriva poetiska och fina tankar!

  SvarSlett
 3. Hei Guro!! =)
  Jaa, jeg forelsket meg i Señor Peregrino i høst.. og kan ikke Vente til å kaste meg over en ny bok fra en strålende forfatter!!

  Du er ikke den eneste som drømmer om nye vinduer skal jeg si deg, hehe :) mine er desverre pongterte, og sikkert litt av grunnen til at jeg nå sitter med riktig: ullteppe rundt skuldrene og i tillegg: bena i varmt grønnsåpevann!! HERLIG!! hihi! Håper ikke jeg er i ferd med å bli syk.. neida! Skal sette på litt mer varme så blir det nok bra =)

  Ha en strålende uke!! Klemmer fra M :)

  SvarSlett
 4. Og du! den datamaskinen skulle jeg Gjerne hatt ja!! =)

  SvarSlettblogger template by lovebird