mandag 18. januar 2010

Blomsterprakt og favorittpingvinar


Det er så vakkert når sola skin inn gjennom stoveglasa, og det er lyst og varmt og reint og koseleg. Hmmm, og så har eg ein heilt fantastisk tulipanbukett! Takk, M&K. Vi hadde gode vennar på middagsbesøk på laurdag, så eg kom meg etterkvart ut av pysjen, og inn i litt finare klede og sminke. ;) Det er godt med innedagar, men det er jo deilig å pynte både seg sjølv og huset litt også!


Eg skulle ønske eg hadde hatt denne i helga! Dette er frå no av mi nye favorittbukse! Hihi! -berre så synd at den er så pysj'ete at eg ikkje kan bruke den andre stader enn heime... Den vart sydd no i kveld, og det gjekk faktisk heilt problemfritt denne gongen. Eg la berre ei gammal pysjbukse oppå pingvinstoffet frå Stoff og stil, teikna rundt og klipte. Så sydde eg den god og romsleg, og fekk hjelp til å ta bilder. Etterpå sette eg i strikk nederst i beina og oppe i livet. Heilt perfekt!

Til slutt må eg berre vise fram Frodige Fru Amaryllis... Ho har stått og vist seg fram i finstasen så utruleg lenge! Eg fekk ein nesten blomstrande amaryllis av pappaen min nokre veker før jul. Han hadde kjøpt den på Rema for 74,50 på vegen hit, og eg syns sjølvsagt at den var heilt skjønn. Særleg då det kom fire nyyydelege, kvite blomar i toppen! Og så oppdaga eg at det kom ein knopp nederst, men tenkte nok at den ikkje kom til å overleve jula heime aleine. Likevel, då vi kom heim frå juleferie stod Frodige Fru Amaryllis godt støtta opp mot kjøkkenvinduet. Ho hadde jobba hardt for å nå tak i dagslyset, og var blitt heilt skeiv og skakk, stakkars. Eg gjorde så godt eg kunne for å stelle godt med henne, for ho hadde trass alt fått enda fire, flotte blomar i toppen. Avklipt og i ein enkel vase har ho stått fornøgd og vist seg fram i to veker, men i dag var det slutt. Eg takka ho for all gleda ho har gitt meg gjennom si skjønnheit, og putta ho varsamt tilbake i remaposen under vasken...sukk. No er jula veldig over.

Eg ser forresten at det nærmar seg 10.000 besøkande på bloggen min sidan eg begynte å telle i sommar... Det er såååå gøy! Kjempeinspirerande for blogginga å sjå at så mange er innom, og eg går no og grublar på korleis eg best kan takke dykk. Det blir nok heilt sikkert ei lita feiring her inne når eg passerer det magiske talet! ;)

Enn så lenge ønskar eg dykk alle ei god veke!

4 kommentarer:

 1. Så herleg pingvinbukse! Nydelege blomstrar òg, håper eg kjem meg avgarde på tulipanjakt snart. :)

  Ha ein god tysdag...

  SvarSlett
 2. Så deilig den nye pysjbuksa di ser ut:) Skjønner godt du gjerne vil gå med den hele dagen!!

  Og så fine blomster:)

  SvarSlett
 3. nydelige nydelige tulipaner! Fikk skikkelig vår stemning av de!

  Den nye buksen din var utrolig kul! Jeg har et ønske om å lære meg å sy og det der hørtes jo ikke så vanskelig ut...

  Lene.

  SvarSlett
 4. Du har en rigtig dejlig blog. Jeg holder meget af at komme her.

  SvarSlettblogger template by lovebird