søndag 11. oktober 2009

Søndagskosebukse

I går fekk både Lille A og eg besøk av kvar vår venninne, og hadde ein strålande ettermiddag og kveld! Det kribla i fingrane til oss voksne, for vi skulle sy når ungane hadde lagt seg...og heldigvis sovna dei ganske greit!

Eg hadde ein plan! Eg ville sy meg ei deilig, posete søndagskosebukse, og hadde kjøpt inn og vaska den lyselilla stoffbiten på førehand. Mønster hadde eg også leita såvidt etter, men fann ikkje noko eg ville ha, så eg fann ut at eg berre skulle teikne av ei pysjbukse som passar... Det var ikkje det luraste eg har komt på, men du skal vite at både eg og venninna mi lærte noko! ;) Etter mykje styr for å få plass til buksa på den litt knappe stoffbiten, fekk eg klipt ut, applikert på eit fint hjerte, og så sydde eg saman...(knappenåler er for pyser...?) I alle fall så hadde eg ikkje passa på at lengda frå "tuppen" på mønsteret, både framme og bak, var like langt, så heile buksebeinet vart skeivt og rart.Men til Lille A vart den fiiin! Eg gav opp prosjektet mitt, og begynte på nytt. Så i dag har veslejenta tusla rundt i den utruleg mjuke, gode kosebuksa, og eg har vore ganske misunneleg... ;)
Vi har hatt det eine besøket etter det andre, og Lille A har vore såå trøytt! Det er vel ganske slitsomt å ha venninne på overnatting på rommet sitt, sjølv om det var stooor stas å våkne kl 06.38 for å begynne leiken...(Vanlegvis kan ho sove til 8...)
På bildet ser du at ho kosar seg med gåva ho fekk av mammaen og pappaen sin til bursdagen. Eg fann nemleg to ekstra dukker med 14 sett klede, og dei har alt flytta inn i dukkehuset og til familien som bur der.

2 kommentarer:

 1. Fine ting du laver.
  Sølvgarn fås i Stof og Stil, men også mange andre steder.
  De blomster jeg har lavet er i dobbelt garn. Det ser fint ud på billeder, men i real life er de bedre i enkelt tråd. Med 1 tråd får blomsten et mere feminint udtryk.

  Dejligt at vide det bringer ideer i andres hoveder at man viser noget man har lavet frem.

  God uge fra
  Karen

  SvarSlett
 2. Hei Guro!
  Tusen takk for veldig koselig respons på bloggen min!
  I all verden; sy bukse!!!! Tror aldri jeg hadde kommet på noe så ambisiøst,hi,hi! Det må da være veldig vanskelig?
  Nå ble den veldig fin på dattern din, og så fint med den herlige pynten nederst!
  Å sy sammen høres forresten veldig koselig ut. Har ikke drevet og gjort det sammen med venninner før, men kanskje jeg skal foreslå det for en mulig kandidat.
  Nå hopper jeg ned til innlegget lengre ned med den flotte vimpel-utlodningen. Ha en flott mandagskveld, Guro!
  klem fra Kaspara

  SvarSlettblogger template by lovebird