fredag 16. oktober 2009

Inspirert og klar for å begynne!

I dag må eg berre dele nokre inspirasjonsbilder... Det er jo slik at eg finn enorme mengder inspirasjon på nettet, og kanskje mest av slikt som andre lagar. Eg har jo etterkvart ei ganske lang liste med bloggar som eg stadig er innom, og finn nye heile tida. Men denne gongen har eg kika på ulike nettbutikkar, og ser at eg kan kjøpe fine julegåver, eller eg kan bli inspirert og forsøke på eiga hand... Det er vel berre å komme i gang tidsnok, det!?
Photo: www.sprell.no
På jakt etter inspirasjon ein fredagskveld... Jobbar med eit strikkeprosjekt, og det er så kjedeleg! Det har nok noko med at eg måtte rekke opp fire-fem heile nøster..! Og når eg først har gjort ein sånn tabbe, så er det litt tungt å komme igang igjen.. Men i ein liten strikkepause kan eg jo drøyme om alle julegåvene eg skal lage i år. Det er på tide å begynne no, Guro! Kanskje Lille A kan få ein sittesekk à la denne eg fann hjå Sprell?
Photo by: www.russinnet.se
Og så er det kanskje på tide at eg lærer meg å hekle oldemorsruter? Det har eg aldri hekla før, men eg ser jo at det kan bli heilt nydeleg! Sånn som dette teppet i dei varmaste raud-grøne nyansar...sukk!
Photo by: www.russinnet.se
Og ein slik ranglesopp kan vel ikkje vere så vanskeleg? Hmm...eg kjenner nok nokre små som kunne syns den var fin! -og det ville vel mammaen også? Vi må jo hive oss på soppbølga!
Photo by: www.russinnet.se
Likte så godt desse uglene også. Det er jo ein flott måte å bruke opp stoffrestar på! Og eg kan jo vidareutvikle sanseputene mine til å bli litt meir uglete, kanskje? Akkurat desse uglene frå russinnet er fairtrade, noko som gjer dei enno meir attraktive i mine auge...

Vil ønske alle ein herleg laurdag!

5 kommentarer:

 1. Herlig inspirasjon :D Og en sopprangle så veldig overkommelig ut!

  SvarSlett
 2. Finfine ting!! Liker veldig godt det røde hekleteppet =)
  Ha en flott lørdag =)
  Hilsen M

  SvarSlett
 3. Åhh de saccosekkene der er fine...Bettina har den med et ekorn på,den er nyyydelig for øyet og deilig for en liten kropp å sitte i:)
  God helg Guro
  Klem fra Julie

  SvarSlett
 4. Tak for kommentar på min blog.
  Jeg håber I når frem ikke at være i tvivl, men vælge en Steiner Skole til børnene.
  Vigtigst er det at der bliver selvstændige, glade og sociale mennesker ud af det.
  Held og lykke med videre undesøgelser af området :)

  Karen

  SvarSlett
 5. Vi fikk en slik saccosekk av en supersøt venninne. Lillemor er ikke mer enn 6 mnd så det blir mor som bruker den enn så lenge. Fungerer fint som fotskammel og ;) Hekling av oldemorsruter står på agendaen her også...tar bare litt tid å lære ;)

  klem IfraLahell

  SvarSlettblogger template by lovebird