søndag 30. oktober 2011

Lukkeleg mamma

Eg trur eg må vere verdas heldigaste mamma. Det kjennast i alle fall slik! :) Eg er så umåteleg glad i mine to vidunderlege barn, at det nesten kan kjennast som om hjartet skal sprekke. Det blir varmt og stort og bankar energisk når eg kjenner etter kor glad eg er i dei. Og eg er så stolt! Jada, eg har sagt det før, og eg seier det igjen: det er lov å vere stolt! Det er lov å føle at det de har er heilt spesielt. At banda de har knytta er annleis enn andre sine. At dine barn er dei aller mest vidunderlege i heile verda. :) Det er lov!

Oktober er nesten over, og vi har hatt ein hektisk og fin haustmånad. Dette er den store bursdagsmånaden her i familien, og begge barna har fylt år. Tenk at Lillebror har vore her hos oss i over eitt år alt! Det er jo ikkje til å tru! Åh, så skjønn han er! :) Og Storesøster, som har blitt feira i det uendelege, kan ikkje hugse korleis det var her før han kom ut av magen. Det er rart, det! ;) Store, fine Lillebror og store, fine Storesøster. Dei aller, aller beste eg veit! Dei er jammen vel verdt å feire! :)

Det blir forresten snart ei feiring her på bloggen også. Eg bikkar 100 000 besøk når som helst! Oioioi!! Og dersom Følgerknappen min (Blogger sin...) hadde fungert, så hadde eg kanskje fått fleire følgarar også! Er det nokon som har samme problem som meg der, forresten? At følgarane ikkje viser? Uansett, følgarar eller ikkje følgarar, eg er så veldig glad for at så mange er innom bloggen min! Tusen, tusen, tusen takk! :)

4 kommentarer:

 1. Klart man skal være stolt av og være glad i barna sine i det uendelige:) Det er jeg i mine også:) Jenta vår ble 17 år i oktober, den 8, og det er like flott å kunne gjøre stas på henne nå som det var da hun var lita:)
  Gratulerer med 100000 besøkende, Guro, det er flott:)
  Sååå artig å lese og se reportasjen fra hjemmet deres i HJEM-bilaget:)Synes jo netsen jeg kjenner deg litt, det blir sånn her inne i bloggelandet:)
  Ønsker deg og dine ei fin uke:)

  klem Trine:)

  SvarSlett
 2. Så flotte ord og er så enig i at det er lov å være stolt av sine egne...
  De er jo selve livet vårt og de sprer så mye glede rundt seg.
  Nydelig bilde av dine skjønne :)
  Ja, det første året fyker avgårde. Hun minste vår er 16 måneder nå. Utrolig.
  Gratulerer med 100-tusen! Velfortjent...
  Klem May Helen

  SvarSlett
 3. Ja, barna våre er bare de beste. Elsker å få en klem fra storebror og lillemor lukter bare så deilig.

  Gratulerer med 100tusen. Du har en koselig blogg, jeg elsker at du skriver på nynorsk.

  Klem,
  Bente

  SvarSlett
 4. Det skal du ikke bry deg om, du har 21 followers på bloglovin! :D

  SvarSlettblogger template by lovebird