fredag 14. oktober 2011

Kameraveske for ladies!

Åh, så kjekt det hadde vore å ha ei slik veske! I akkurat denne nydelege gule varianten, og fyllt til randen med fotoutstyr og nødvendig kompetanse... Eg har så lyst å lære meir om fotografering! Og eg har så lyst å ha meir tid til å fotografere! :) Har du lagt merke til at det er skremmande kor fort mengden med dagslys minkar frå dag til dag no? Uff, eg vil ikkje heilt tenke på det. Heldigvis har vi handarbeid, te, stearinlys og evnen til å kose oss! ;) For ikkje å snakke om ein og annan fridag!

For å kikke nærmare på desse kameraveskene kan du enten klikke på det lånte bildet eller gå til Jo Totes her. Denne skal i alle fall opp på mi ønskeliste. Saman med eit lite kompaktkamera. For det er jammen tungt (og litt tungvint) å dra på ei heil veske full av utstyr... ;)

Ønskar deg ein super fredag!

8 kommentarer:

 1. Var ikke den fin, så vet ikke jeg!!
  Sender deg snart en sms, Guro, så avtaler vi et byttemøte:) Ha en fin kveld og en herlig helg!

  Klem, Janne

  SvarSlett
 2. Det var jo ei knallfin kameraveske. Jeg har nettopp kjøpt nytt kamera og er på leting etter veske....nå ble det vanskelig å velge for alle disse var fine!! Takk for tipset:-)

  SvarSlett
 3. Det hadde vært noe!! Elsker å ta bilder- og ønsker meg også et kompaktkamera med litt ekstra innstillingsmuligheter- f.eks canon g12.. smelt! Ha en finfin helg!!

  SvarSlett
 4. Hei, Guro! Tusen takk for tips til stol. Den nettsiden var super, og vi har funnet flere vi liker. Har ligget rett ut over 2 uker med lungebetennelse, og det er derfor ikke blitt noe blogging p[ lenge. Jeg er veldig imponert over treningen din. Du kommer til [ bli supersprek!! Sven Morten likte det innlegget veldig godt, og vi synes du skriver s[ bra. Ny pc med tastatur som ikke er riktig innstilt... mangler derfor noen bokstaver ser jeg... og ikke kan jeg lage smilefjes heller!!!H[per alt st[r bra til med dere. Klem fra Vibeke

  SvarSlett
 5. Nice veske...den var flott:)

  Så fint det ble på veggen med bildene dine i innlegget under. Kjempelurt å bruke en rett linjhe i midten. Har brukt samme linje selv, mens jeg har linja øverst.
  Ble uansett kjempefint på veggen din, lyst og lekkert!
  Klem

  SvarSlett
 6. Akkurat denne veska har eg òg sugla på..hehe. Fantastisk fin!

  SvarSlettblogger template by lovebird