torsdag 5. november 2009

Ta det piano..

I dag var det vakkert i byen! Eg gjekk meg ein tur i lav haustsol i ettermiddag, og såg at Trondheim er ein fin by, altså! Nidarosdomen låg bada i nydeleg, varmt sollys, og det gir meg nesten ei kjensle av ærefrykt i det eg passerer Vestfrontplassen, med det staselege bygget ruvande over meg... Og akkurat då eg registrerte dette kom det ei jente forbi med pappaen sin og sa "Pappa, vet du ka som e det væærste som kan skje dæ i kirka? At du hoppe strikk og strikken revna..." Joda, det er mykje som kan skje i ei kyrkje...

Vel heime har vi kosa oss i dag, med herjeleik på kjøkkengolvet, pianospel og husvask. Ok, husvasken er ikkje det kjekkaste eg gjer, men det gir meg i alle fall godt samvit.
Vi har fått piano! Eller vi har fått låne eit piano! Eller faktisk så passar vi på pianoet på ubestemt tid, fordi to gode vennar flyttar langt av garde, og ikkje tar med seg pianoet i denne omgangen... Fint for oss! Fantastisk, faktisk! Takk, E!

Men med eit stort og mørkt piano i stova blir balansen litt forstyrra, og eg har enno ikkje heilt funne ut korleis eg vil ha det. Men litt flytting hit og dit er nok berre sunt!
Familien i dette vesle huset har det også fint! Dei er så harmoniske og fornøgde at det er ei fryd..hihi!Dukkehuset har flytta ut av stova og inn på kjøkkenet. Det er såå fint det huset, og med søte, små ting inni. Lille A brukar stadig meir tid med det, og når det blir ståande på kjøkkenet blir det forhåpentlegvis enno meir brukt!No er kvelden her, Lille A er i seng for lengst... Eg skal fikse meg litt kakao med krem og kose meg med Forbrytelsen!

Ha ein spennande kveld!!

3 kommentarer:

  1. Skumringslyset i Trondheim er helt fantastisk for tida! Det er så gyllent og fint, men veldig trist at det blir så fort mørkt... Da er det fint å kunne kose seg med blogger som inspirerer. Takk for fin blogg. God kveld til deg også..

    SvarSlett
  2. Gratulerer med piano!! Skulle ønske jeg kunne spille trillende toner..

    Har hatt litt av en vinnerlykke siste tiden! Ble så glad for vimpelrekken, nesten for fin gave å få sånn bare på flaks synes jeg =) Og serviettene da.. så fine!! Fikk spm fra Kardemomme om hvor du har kjøpt de turkise med rådyret på? hihi =)

    I kveld blir det avslapping forran tv med te og sjokolade her i huset- det gjør veldig godt =) Ha en Super Helg!! Hilsen M

    SvarSlettblogger template by lovebird