fredag 4. september 2009

Om å ha rett fokus...

Det er viktig å halde fokuset på dei GODE tinga...som for eksempel muffins, helg, familie og inspirerande kurs med jobben..

Eg må innrømme at humøret ikkje er på topp for tida..Etter den tidligare nevnte vasslekkasjen frå oppvaskmaskina, har vi fått vite at badet er vrak! DET utrulig deilige badet vårt...og det vil ta 6-8 veker å få fiksa det. Men ok... Berre dei kan begynne snart! I tillegg må dei fjerne kjøkkengolvet, slik at vi må flytte alle lause ting derfra. Stua blir dermed full av kjøkkenting, og vi anar verkeleg ikkje kor lenge det vil vere sånn... Fryyykteleg irriterande!

Det tristaste med dette er at Lille A har bursdag om ein månad, og eg har allerede begynt å glede meg til barneselskapet...men det får vi finne ei løysing på! Kanskje utebursdag med bål og lavvo?

Det andre triste er at eg må demontere syverkstaden min (dvs halve kjøkkenet..hihi), slik at eg neppe får sydd meir på ei stund. Og då blir det smått med sjølvskryt på bloggen. Men eg held uansett på med eit hemmeleg prosjekt....Hysj, ikkje sei noko til Mannen!

Heldigvis har eg vore på eit utruleg kjekt og inspirerande kurs denne veka!!! Det var i regi av kommunen, men det var ein frå Kempler Instituttet som holdt det. Les meir om dei her.

Utfordring til deg:
Sjå kor ofte du kan bytte ut ros med anerkjennelse!
Det er nemleg utruleg godt med anerkjennelse! Og det kostar så lite! Anerkjennelsen er personleg og ikkje vurderande slik som ros er.

Dette skal eg ta med meg denne helga, og så skal eg sjå kor godt det gjer dei rundt meg, og forhåpentlegvis smittar det, slik at eg får litt tilbake...:)

5 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 2. Så flink du er, Lise! (det er ros, for no vurderer eg deg...)

  Eg blir så glad når du legg att koslege kommentarar til meg! (Då fortel eg noko om meg sjølv, og viser at eg set pris på det du gir meg!)

  Håpar du har det fint i Lyckebo!
  Klem

  SvarSlett
 3. takk for besøk på bloggen min.
  du har en fin blogg.

  SvarSlett
 4. Hei, Guro, må kikke innom her av og til, se hva du pusler med, så mye fint, fine farger og mønstre, blir så glad av det! :)
  Kjeeeedelig med badet deres, stakkars dere! Håper dere får ordnet opp fort.

  Hils A og B og gi dem klemmer fra meg. Håper vi snakkes snart :)

  Klemmm

  SvarSlettblogger template by lovebird