søndag 13. september 2009

Eg greidde det!


Det vart faktisk produsert ei lue her i dag! Lille A har lenge ønska seg pingvinkjole, men først kom lua. Den er sydd dobbel av bomullsjersey frå Stoff og stil, og skal vere god som haustlue, tenkjer eg. :) Ulltrøya er eg også svært fornøgd med, sjølv om den ikkje er heimesydd. Vi var nemleg innom Nøstebarn i går, og Lille A fekk sjølv velge fargar på trøye og longs. Nydeleg!


Lua har fire "toppar", slik som Gekko syr ein del av luene sine...Det er så fint å kunne hente inspirasjon og idèar frå andre! -og det finns jammen utruuuleg mange bloggar å kikke på!


Så no må eg berre bestemme meg for kva eg skal gjere med resten av pingvinane...skal det bli kjole eller bukse? Og så må eg jo sy ei lue til mannen også, for det vil han så gjerne ha!


Dagen har forresten vore akkurat som eg håpa, med deilig tur i marka (og akkurat då skinte sola for oss!), nydeleg hjortebiffmiddag med dessert (som eg trur eg vil komme tilbake til...), sying, boklesing med Lille A og kos! -og heldigvis har eg vent meg til at huset er kaos, at badet berre er ein liten do, og at ein dusjar for opne dører i kjellaren...jaja, det går betre no enn for nokre dagar sidan!

1 kommentar:

  1. fiine Anna! Så herleg ei lue:-) Morsom og typisk for både deg og henne. Mormor er så stolt av begge to! klemmmmmmmmm

    SvarSlettblogger template by lovebird