søndag 20. september 2009

Ny, brukt sparkesykkel

I går på loppemarknad fann vi ein sparkesykkel, som ikkje var spesielt fin...men sidan vi betalte berre 20 kr for den, så hadde vi pengar til overs til spraylakk. :) Lille A fekk velge farge, og sykkelen vart lakka lysegul ute på plenen i solskinnet.
Lille A var utolmodig etter å få bruke sykkelen i dag, og etter litt testing ute i gata fann vi fram klistremerker og måling, og begynte dekoreringa. Vi har brukt allmogemaling og hobbylack frå Panduro på plattforma som ein står og sparkar frå på...
Det er ikkje alltid det er upraktisk å bu i eit oppussingsprosjekt, for no kunne vi søle så mykje vi ville med målinga på golvet i gangen. Byggmeisterane (eller snekkarane, som vi vaksne kallar dei) har pakka inn golvet vårt i papp, og det må vi sjølvsagt benytte oss av.
Sykkelen vart skikkeleg fin, og vi hadde eit kjempefint fellesprosjekt! Det er godt å gjere noko slikt saman! Og lettvint er det også ;)
Til slutt eit bra tips til maling med barn: bruk vanlege klede, men vreng dei, slik at eventuelt søl kjem på innsida av plagget. Lukke til!

1 kommentar:blogger template by lovebird