tirsdag 28. juni 2011

Roser på Epla

Nye varer i Eplabutikken min
Denne gongen har eg lagt ut fargerike øyredobbar i ulike variantar,
i tillegg til at det er fylt på med fleire fine sanseputer.
Klikk på bildet for å komme til butikken!

Det er utruleg tilfredsstillande å pusle med småting!
Eg kosar meg med kreative syslar innimellom alt babystyret... For eg skal ikkje legge skjul på at det er eit styr med baby, altså! I dag er Lillebror 8 månader, og eg hadde verkeleg trudd at innan den tida skulle han sove godt både om natta og dagen, ligge på golvet eller i graset og bable og vere fornøgd...men ikkje denne guten, nei! Men heldigvis, han er frisk som ein fisk, og sjølv om han rasar og skrik nede på golvet, blir han glad og blid og utruleg sjarmerande når han får komme opp i armane. Vi tullar og ler og syng og herjar, og så lærer han vel å trivast på bakken etterkvart... ;) Snart stenger barnehagen, og fantastiske Storesøster kan leike og kose med han heile dagen...nesten. :) Eg gler meg, sjølv om det er trist og vemodig at ho ikkje skal vere barnehagejente lenger. Tenk, mi vesle jente skal begynne på skulen! Det er veldig, veldig rart, og både skummelt og spennande for både mor og barn, trur eg. ;)

No skal eg rydde saman krearotet mitt for kvelden, og så skal telefonen få gå varm.
Det er på tide med ein lang og god prat med ei veldig klok og god dame,
nemleg mamma mi, som har denne bloggen..

Ha ein flott kveld!

10 kommentarer:

 1. Det er rart med det - same kor knuseglad ein er i desse små, kan ein bli overraskande oppgitt over kor mykje dei krev av oss! Eg synest tida frå 8 mnd til 1 år var veldig slitsam. Godt, då, at vi har kreative syslar å halde på med. No er mine 3 og 5, og på ferie no merkar vi endeleg at dei leikar kjempefint i lag og ikkje må voktast kontinuerleg, sjølv om vi er rett med vatnet. Herleg!

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Koselig feiring av dagen deres ;). Jeg skal feire 40årsdagen min jeg - med jentefest på bryllupsdagen vår i år - samtidig som mannen er på spillejobb. Så feiringa blir så som så den veien ;).

  Vips er de tenåringer sier jeg bare. Og faktisk det er på mange måter innmari deilig. Man må bare venne seg til det - og det har tatt ca. 2 år. Nå har jeg akseptert det - at de har fått vinger - og begynner å flakse ut. Jeg har tid til å være mye mer meg sjøl - og det trengte jeg tror jeg - etter to stk født med 16 mnds mellomrom. Alle aldri har heldigvis sin sjarm.

  Jeg sletta den første kommentaren min - for der var det så mye skrivefeil ;).

  SvarSlett
 4. Åh så fina! Tack för din glada och härliga kommentar hos mig!:-)
  Nu ska jag kolla in Epla-butiken...:-)

  SvarSlett
 5. Så flotte roser.

  Det er rart hvordan de vokser opp, men det er jo stas med å ha skolejente også da. Og plutselig er han lille også en skolegutt. Tiden går jammen fort.

  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 6. Takk for tilbakemeldinga på kreativ Norge - jeg har sett at noen av bloggene skriver noe om hvordan jeg kan bruke bilder og materiale fra bloggen deres - og det tar jeg hensyn til. Jeg er ikke ute etter å ta æren for noen av innleggene - og linker alltid tilbake til blogg og innlegg. Det jeg har gjort så langt er å skrive en kommentar til bloggeier omat jeg har linket til dem og hvor de kan finne det. Mulig jeg burde vurdere å spørre først, ellers tenker jeg at de fleste er glade for reklamen jeg etterhvert håper det blir for deres blogg.
  Vet ikke helt om jeg skjønner hva du mener med business av det - selvfølgelig håperjeg på mange treff, og jeg har ad sense på sida, hadde slik konto allerede, noe mer kommer jeg nok ikke til å gjøre i formav business. Håper det kan bli en bank av norske mønster - og diy, tutorials, fordi jeg selv setter pris på ucreate og someday crafts - med engelske tutorials. Håper dette ga deg noen svar. Tone

  SvarSlett
 7. og jeg ser nå at du har en klausul på de side - og beklager dette. Jeg sletter gjerne innlegget hvos du ønsker det. Så der hadde jeg ikke gjort jobben godt nok. Beklager veldig. Tone

  SvarSlett
 8. du var ikke negativ i det hele tatt :) Veldig glad for tilbakemeldingene - og har veldig respekt for det folk lager -så vil gjenre være varsom. Takk. Tone

  SvarSlett
 9. Nydelige øredobber Guro =) Vakre!! Har tittet innom epla også, så mye fint! Ha en god kveld =) Klem M

  SvarSlett
 10. Tenk at vi snart har skoleunger! Det er litt vemodig ja, men jøje meg så spennende da:) Har du sett på Nille bloggen? De søker testere til skolesekk: http://blogg.nille.no/2011/07/nille-sker-40-bloggere-til-testing-av.html

  SvarSlettblogger template by lovebird