torsdag 1. desember 2011

Klokka mi

Klokka mi. Den viser at sola nettopp har vore på sitt høgste, før den no snart forsvinn bak trea i skogen her. Den viser at tida går ustanseleg, utan at vi på nokon måte kan påvirke farten. Den viser meg kor tid eg skal stresse, kor tid eg kan ta det med ro, kor tid eg bør dra hit eller dit, og kor tid eg skal hente barna på skulen og i barnehagen. Og så viser den litt kven eg er. For mi klokke er min favoritt, og eg fann den på Stilleben.

Det måtte liksom berre bli eit innlegg om tid i dag, syns eg. For det er noko eg stadig reflekterer over, og stresser på grunn av. Denne siste månaden har vore ubegripeleg travel, og slik vil vi jo ikkje ha det! Eg har storkosa meg med mange, mange små og store prosjekt, men har ikkje fått gjort alt som eg gjerne vil ha tid til. No lar eg skittentøyet ligge, hyblekaninene formere seg, kafferestane stivne i oppvasken og leikene flyte. No vil eg blogge, inspirerast, sy julegåver og kose meg! Og om nokre få timar hentar eg dei fine barna mine, og vil nyte ettermiddagen saman med dei! Det er jammen det aller viktigaste!

Igjen har livet og døden vist meg at vi må ta vare på tida vår. 
Vi må bruke den godt, for vi veit ikkje kor lenge vi har den. 

Håpar du har ei GOD tid!

8 kommentarer:

 1. For et fint innlegg, Guro:) Jeg er helt enig, la hybelkaninene få leve sitt eget liv, og kos deg med familien i stedet:) Håper dere har det fint :) Klem fra Vibeke

  SvarSlett
 2. Du får sagt veldig mykje med få ord du, Guro. Takk!

  SvarSlett
 3. Det er let at glemme det vigtigste, men så er det godt når man pludselig stopper op og kan mærke hvad der er rigtigt igen.

  Stort december kram til dig og dine.

  SvarSlett
 4. Lurt. Nyt førjulstida! Nydeig klokke forresten, sånn kunne jeg tenkt meg...

  Apropos førjustid, en liten førjulsgiveaway hos meg.

  SvarSlett
 5. Du har så rett! Lurt av oss å være tilstede i øyeblikket, og nyte de små tingene - det utgjør en stor forskjell i hverdagen:-) God adventstid!

  SvarSlett
 6. Nydelige ord Guro. Tida som går for fort, som vi av og til gjerne skulle fryst, ting vi venter på, gruer oss til, tida som ikke kan gå fort nok... Når alt kommer til alt er det fint lite vi kan gjøre med den bortsett fra å gjøre det beste ut av den tida vi har akkurat nå. Takk for at du deler dine gode tanker som gir oss andre tid for refleksjon vi ellers ikke ville tatt oss tid til en hektisk førjulsfredag. Smil og gode ønsker fra meg :)

  SvarSlett
 7. Fint skrevet Guro! Håper innleggene kommer litt tetter fremover, de er savnet nemlig :)

  SvarSlett
 8. Hvor er det et fedt ur - elsker den farve!

  SvarSlettblogger template by lovebird