fredag 2. desember 2011

Reprise på adventskrans

Fjorårets adventskrans var nesten like heil, og er tilbake på plass på ytterdøra. Eg likar den! Du kan sjå fjorårets kransinnlegg her. Det var forresten kjekt å kikke på fjorårets juleinnlegg, for eg hadde jo mange gode idèar då også! ;) I år som i fjor er planane mange, ambisjonane høge og eg gler meg til "å jule"!

Fredagskvelden byr på sylyst, fredagspizza, sofa og tente lys. Deilig!

Ønskar deg ein fin kveld!

8 kommentarer:

 1. Skikkelig koselig og fin krans!

  God helg:)

  SvarSlett
 2. Fin, og lurt å bruke på nytt :-)

  SvarSlett
 3. Kjempefin krans! Eg har lyst til å lage krans i år, får sjå om tida strekk til.

  God fredag, høyres himmelsk ut med både sofa og sylyst!

  SvarSlett
 4. Meget fin og enkel krans. Det er dejligt når man kan genbruge lidt fra ået før for så bliver der mere tid til det nye man også gerne vil prøve.

  SvarSlett
 5. Spændende blog du har. Jeg glæder mig til at følge med.

  SvarSlett
 6. Flott den er ! Det er koselig å hente opp ting fra før, jeg bygger meg sakte men sikkert opp litt pynt til advent og jul.

  SvarSlett
 7. Vil du være med å lage Norges beste sybok? Send inn bidraget ditt innen 15.februar og vær med i konkurransen om å bli presentert i oppfølgeren til "Made by me. Sybloggernes beste oppskrifter." Hvis du deler denne informasjonen på facebook eller blogger om konkurransen innen 23. desember, er du også med i trekningen om et gavekort fra Stoff og stil på 2000,- Les mer på facebook-siden vår, https://www.facebook.com/#!/pages/Motor-Forlag/122555527796913
  Hilsen Motor Forlag.

  SvarSlett
 8. Hej!
  Jättefin, gillar speciellt svamparna och fågeln!

  SvarSlettblogger template by lovebird