mandag 5. desember 2011

Koseputer med lavendel

Eg tar sjansen på å vise fram noko av årets julegåveproduksjon... ;) Denne herlege ugleputa sydde eg i helga, av nytt og gammalt bomullsstoff, med ullfilt på baksida og fylt med vatt og lavendel. Den luktar deilig og beroligande, og kan vere ein god kosekompis for ein liten venn. Augene er teikna på med tekstiltusj.
Kosemonsteret er laga på omtrent samme måten, men er ikkje like feminin i stilen. ;) Ull på framsida og gammalt nytt på baksida. Han har glimt i auget og luktar også heilt nydeleg! Men neida, eg har ikkje stole mannens parfyme... ;)

I dag har eg vore heime med ein småsjuk Lillebror, og har brukt tida til å kose masse med han! Midt på dagen, då fotolyset var på sitt beste, tok han seg ein dupp i vogna, og eg fekk tid til ein liten fotoshoot. Det er jammen ikkje mykje lys her for tida! Julekortbilda lar vente på seg, for vi har nemleg tenkt å knipse dei ute i snøen, men det passar liksom aldri! Men-men, vi er jo aaaldri i rute med julekorta uansett, og kjem vel neppe til å vere det i år heller... Har du julekorta i boks?

Ønskar deg ei god adventsveke!

12 kommentarer:

 1. Ingen julekortbilder her, planen var i helgen, men minstemor har vannkopper og er prikkeprikk og elendig... ikke særlig lysten til å tvinges ut for å ta bilder da.

  SvarSlett
 2. Så fine puter! Virkelig knallfine Ü

  Julekortene er i hus. Jeg hadde bestemt meg for å bestille fra Tinyprints, men strevde lenge med å få tatt et bilde av begge ungene sammen. De var sjuke på skift, og i tillegg gjorde manglende dagslys og dårlig kamera det vanskelig å ta bra bilder. Alle som ett ble uklare! Uff, etter mye styr og redigering fant jeg ut at jeg heller skulle sette sammen gode bilder jeg hadde selv, og lage "designet" selv. Dette bestilte jeg fra Optimalprint, og valgte Textured Matt premium papir. Jeg ble SÅ fornøyd! Liker et matt kartong-utseende på kortene. Dette tror jeg at jeg kommer til å gjøre flere ganger. Jeg har ikke photoshop, men har lastet ned gratis-programmet photoscape.
  Oi, dette ble jo ei lita avhandling. Kortversjonen: Ja, julekortene er i hus, men ikke sendt ut Ü

  SvarSlett
 3. Så fine puter! Når det gjelder julekort, så prøvde vi oss ute i snøen på Lørdag, men Olli ville ikke sitte iro, så derfor dro vi på Tavern i går. Til vår lykke var det åpent på loftet og vi fikk tatt et godt bilde. Det var uansett helt nødvendig med ekstern blitz.

  SvarSlett
 4. De ugleputene var veldig fine :)

  Lyset om dagen er ikke så mye å skryte av nei . Men jeg ønsker deg lykke til ;)

  klem fra Janne

  SvarSlett
 5. Så fine puter! Julekortet er i boks her ja, men vi brukte rett og slett skolebildet :) Lettvint, og veldig fint! God bedring til lillemann!

  SvarSlett
 6. Så fine puter!

  Julekorta vart bestilt i går, den veldig lettvinte sorten i år...

  Og i år trur eg det er første året utan ein einaste heimelaga julepresang...grøss...men har vore forferdeleg travelt her i haust, og dei har trass alt mykje fint i butikkane ;-)

  Ha ei fortsatt fin adventstid!

  SvarSlett
 7. Nydeligliten uglepute;)
  Sikkert en heldig venn som får denne til jul!

  SvarSlett
 8. så herlig! både ugla og monstret.
  julekortene stresser meg litt..for de er IKKE klare..ikke har jeg en plan heller! hmm.. ;)

  SvarSlett
 9. Oi, så fine!!!
  Genialt med lavendel inni:)
  Håper minstemann er kommet seg, her har vi hatt en runde vi også. Even hoster fremdeles mye, etter vel tre uker. Han ble syk den helga det var julemesse i barnehagen deres, derfor kom jeg meg aldri dit, dessverre...

  Klem, Janne

  SvarSlett
 10. the oink one is so pretty ;) F.

  SvarSlett
 11. Nydelige puter.
  Vi fikk tatt julekortbilde sånn plutselig 1. søndag i advent og begge ungene satt pent og stille i stolen.. Smilet og oppmerksomheta var det litt verre m. Og faktisk så er de fleste avgårde. Litt dårlig samvittighet for de har ikke fått håndskrevet hilsen alle. Jaja, de har fått bilde og en juletanke.

  SvarSlettblogger template by lovebird