fredag 6. januar 2012

Pinteresting!


Godt nyttår, kjære venner!

Håpar de alle, både nære, fjerne, kjente, mindre kjente og ukjente, går inn i det nye året med energi, glede og håp! :) Eg ønskar at 2012 skal vere eit år der eg får gjort mykje av det eg vil, bør og må. Mest vil, sjølvsagt. Og så ønskar eg at året skal fyllast av mange gode stunder, menneske med stjerner i augene, inspirasjon og vakre ting, helse, latter, sang og musikk. Så det så.

Tida har atter ein gong flaksa i veg som ein nyttårsrakett, og eg fann ut at bloggen måtte ligge. Det var så mykje anna eg ville gjere! Og dessutan har eg funne ein ny og fantastisk tidstjuv. Ikkje ein slik tidstjuv som kun lar deg sitte att med ei kjensle av at grisar er slemme og fuglar er sterke, eller som oppdaterer deg på kva naboen din på nittitalet åt til middag i går, neida! Dette er ein tidstjuv som gir deg millionar av gode tips og inspirasjon. Har du prøvd deg på Pinterest?
Pinterest er ei slags online oppslagstavle, der du festar bilder du vil ta vare på. Og best av alt, det er ikkje berre bilda som blir lagt der, men dei får automatisk lenke til den nettsida dei høyrer til! Slik blir det på ein måte ei avansert form for bokmerker. Eller forresten, det er slett ikkje avansert, det er superlett! :)

Eg har laga meg fleire pinboards, eller oppslagstavler, om du vil, slik at det er lett å få oversikt. Dessutan følger eg nokre andre pinnarar med same smak og interesser som meg sjølv. Dette er jo heilt genialt på den nye mobilen min! Love it! Og på pc'en har eg lagt til ein pin it button, slik at eg når som helst kan pinne bilder eg kjem over på nettet. Åh, så kjekt! Eg blir heilt hekta!
Eg må jo berre vise fram nokre av pinboarda mine, slik at du ser kor inspirerande det er... Ein lagar sjølv navn til tavlene sine, og sorterer dei akkurat som ein vil. Mine treng faktisk ei lita opprydding snart, for etterkvart som eg legg til fleire bilder treng eg fleire kategoriar for å halde det oversiktleg. Men om du vil ta ein titt inn til meg, kan du trykke på bildet under. Og har du ein Pinterestkonto som eg kan kikke på, må du gjerne skrive det i kommentarfeltet!
Follow Me on Pinterest
 No går fridagen min mot slutten, og eg har fått kost meg masse! :) Fleire timar med sytid i dagslys, blogginnlegg og Gurotid. Det gir deilig energi, som eg kan bruke på barna mine i ettermiddag. :)
Happy pinning!
Ønskar deg ein fortreffeleg fredag og ei herleg helg!

11 kommentarer:

 1. Elsker pinterest! Og klart jeg må følge deg :) Digger jo stilen din! Og godt nyttår til deg :)

  SvarSlett
 2. Når folk spurt hvor jeg har vært i jule eller hva jeg har gjort, kan jeg vell egentlig svare at jeg har vært i Pinteres. Fikk meg en skikkelig overdose. OG låt it!

  Nå skal jeg inn og henge med deg!
  Finste nye året te dæ og dine.
  Klæm Siw

  SvarSlett
 3. Fine, fine boards! Jeg er selvfølgelig også på Pinterest- du finder linket på min blog:-)

  SvarSlett
 4. hei.
  riktig godt nytt år

  har hørt mye bra om Pinterest
  men er litt redd, ja, for at det skal bli en ny tidstyv :)

  hm
  får fundere litt til på det
  :)

  god helg fra meg til deg
  hilsen
  Åpent^hus

  SvarSlett
 5. Jeg er nyfrelst pinterester! Det er genialt!

  SvarSlett
 6. Har appen, men har ikke tatt meg tid til å bruke det så mye enda. Kanskje det blir om jeg får litt mer alenetid på dagtid jeg også. Får svar på om vi får barnehageplass til O i neste uke. Isåfall blir livet enklere fra feb, krysser alle fingre. God helg!

  SvarSlett
 7. pinterest er helt fantastisk ja! Ü
  godt nyttår!!

  SvarSlett
 8. Jøss...hørtes avansert ut, men fristet til å prøve!!! Må bare få tid først...hihi...det er hardt å begynne å jobbe igjen, gitt!

  Klem, Janne

  SvarSlett
 9. <3 Pinterest!
  Har tilbrakt mange lykkelie timer der. :)

  SvarSlett
 10. *humrer av Treng du ei gulrot?-innlegget fra oktober*

  SvarSlett
 11. Godt nytt år!
  Sit faktisk og ventar på at Pinterest skal invitere meg, og har gjort det nokre dagar. Tok det lang tid?
  Oppdaga det akkurat, og det verkar jo genialt!!
  Ingrid

  SvarSlettblogger template by lovebird