onsdag 25. januar 2012

To-do-lister og produktfotografering...

Det ser ut til at det er fridagen min som også er bloggedagen min for tida. Fridagen som eg har snakka om så mange gongar før, som eg verdset så høgt og som eg har så mange planar for. I dag sette eg meg ned og skreiv ein slags plan over dagen, for å få gjort mest mulig av det eg burde, ville og skulle gjort... Berre det å ha ein plan hjalp veldig, men eg greidde nok ikkje å halde den. Lagar du lister og planar? Eg likar tilfredsstillelsen i å stryke ut noko, vere ferdig med ein ting og kunne begynne på noko nytt. Kanskje fordi eg er best på begynnelsar? :) Eller kanskje fordi eg treng struktur i det (kreative) kaoset eg har rundt meg? Joda, nokre kallar det rot, og det er mulig at det er mest av det og minst av kreativt kaos. Men eg veit ikkje.
Ganske tidleg på programmet stod blogginga lista opp, men før eg kan blogge må eg jo ha nokre ganske ferske bilder. Og eg prøvde å ta bilder i rett lys, etter at sola hadde slutta å skinne direkte inn kjøkkenvindua mine. Og dagens bilder har eg tatt etter tips herfrå. Eg skulle ta produktbilder av dei nye sanseputene som skal inn på Epla, og med den lave sola er ikkje det heilt enkelt... Så no blir det "ny look" på produktbilda mine, og så må eg sjå om eg blir fornøgd. ;) Eg har brukt bakepapir på vinduet, aluminiumsfolie på ei eske som var høgare enn vinduskarmen, og så laga eg ein skjerm av aluminiumsfolie for å reflektere lyset, slik at produktet var best mulig opplyst. Vi bloggarar må vere eit artig skue for nysgjerrige naboar iblant. Hihi... ;)
Kva syns du? Er dette fine produktbilder? Eg syns rett og slett det er ganske vanskeleg å vise fram produkta mine på ein god måte, men dette var vel ikkje ille? Litt mykje speiling i underlaget?

Vi ventar forresten enno spent på babyen... Takk for alle kommentarane og varme tankane! :)

Ha ein fortreffeleg kveld!

17 kommentarer:

 1. Jeg synes de bildene ble råbra, rett og slett:-) Det kan være et lite ork med bildene nå før det blir lysere ute, ja;-)

  Uff, listeskriving... Hele livet (omtrent) har jeg vært helt avhengig av lister, men så blir jeg jo nesten helt sprø når jeg ikke får krysset av alt jeg har planlagt, hihi. Men listene må liksom skrives likevel...

  Fin dag videre til deg:-)

  SvarSlett
 2. Skrev mye flere lister før. Nå gjør jeg det bare, så jeg er nok mye mer en virvelvind som springer litt til og fra. Uansett så liker jeg lister. Bruker det en del til langsiktige mål.

  Ang produkt-bildene. De er fine. Skal jeg være helt ærlig, så ville jeg nok droppet folien under. Det ble litt mye speiling. Om du vil ha noen litt anderledes bilder kan du ta med deg produktene ut i dagslyset. Om du feks har et stykke drivved eller en krakk er det fint underlag. Underlaget finner du helt sikkert. Dagslyset er best ute, ikke sant. Ellers så ser man jo godt de fine sanseputene dine.

  SvarSlett
 3. Haha, jeg er akkurat som du er, skriver lange lister, og elsker å krysse av :-)
  Jeg likte bildene dine, men det er jo ikke noe nytt, jeg liker alltid bildene dine! Jeg må nok prøve ut denne metoden jeg også, takk for tipset! :-)

  SvarSlett
 4. Flotte bilder, takk for tips!
  Jeg elsker TO -DO lister :) Har vi mye å gjøre, skriver jeg detaljert alle gjøremål, så kan barna selv velge ut noen punkter å bidra med!

  SvarSlett
 5. Synes det var kult med så mye speiling i underlaget, da ser en hvordan puten ser ut på andre siden....
  Digger lista din! Sånne gjør jeg og men synes det er flaut hehe, trodde jeg var den eneste som skriver sånne konkret liste til hverdagslige ting :)

  Hilsen fra Katla

  SvarSlett
 6. lister er kjempemotiverende!

  enn at man kan gledes som lett, bare å få stryke en helt dagligags ting av ei liste!

  jeg har 100 ferdigsydde ting som jeg burde ha tatt bilde av, men kommer aldri i gang..og så blir jeg avbrutt etter 2 bilder..eller så er det overskyet, eller så er jeg på jobb..hehe, ska ikkje værra lett!
  klem på en onsdag!

  SvarSlett
 7. Bildene var fine og klare og de var lette å se detaljer på:))) Flinkis!!!

  SvarSlett
 8. Jeg synes billederne er blevet virkelig flotte. Genspejlingen ligner lidt et spejl, og det synes jeg er flot. Måske du også kan tage nogle close-up af nogle af detaljerne?

  Rigtig godt arbejde :-)

  KH tina

  SvarSlett
 9. These little "pillows" are great idea! So nice and funy design :-) J.

  SvarSlett
 10. Hei så flotte sanseputer, jeg også har sydd noe slike likedanne. Og de har vært veldig godt mottatt av min mottakere. Så jeg håper salget går bra! Ha en superfin lørdagskveld! Klem fra Anita. Jeg har forrestem mye stoffer til salgs på butikken min på Kvål som skal åpne igjen nå til våren, håper du tar turen innom en dag!

  SvarSlett
 11. Kjempefine sanseuter og flotte bilder! :-) Tar med meg tipset!

  SvarSlett
 12. Bildene er jo kjempeflotte!! Så lurt å gøre det sånn!! Håper dere har ei superduper helg :)

  SvarSlett
 13. Superfine sanseputer! du tek kjempefine bileter, men synes kanskje det vart litt mykje speiling med folie under. Heng meg på ho som foreslår å ta bileta ute:-)

  SvarSlett
 14. Knallbra bilder, der fargene kom skikkelig fram!

  Jeg driver også med slike lister. Er ganske avhengig av dem i hektiske perioder, hvis ikke glemmer jeg masse viktige ting. Men passe på å ha en bra balanse mellom husarbeid og hyggelige ting som blogging!

  Jeg pønsker litt på å arrangere bloggtreff for oss som bor her på midten. Hadde vært så koselig om du også ble med.

  Klem Lottemora

  http://lottemora.blogspot.com/2012/02/bloggetreff-i-midt-norge.html

  SvarSlett
 15. Jeg synes billederne er meget fine. Spejlingen er f.eks. rigtig fin. Det er dog lidt svært at sige om billedet også er godt i større format netop fordi de er små og det er jo tit det der driller når lyset er dårligt. Der er dog ingenting i vejen for at du eventuelt kan bruges samme metode en dag hvor lyset er lidt bedre.

  SvarSlett
 16. Veldig kjekt med ei sånn to-do-liste. Da har du klart for deg hva du skal gjøre. Og så er det jo så kjekt når man kan krysse av/streke over det man har gjort! Det syns i hvertfall jeg ;)

  SvarSlett
 17. Her var det mykje resonans! Detaljert lister over to-do-ting, og underlege tiltak og posisjoner for å få gode bloggebilete. Kjente meg godt igjen!! Eg tykkjer bileta dine vart kjempefine, stilig med speileffekta frå folien! Dette var jo i januar og no har du sikkert kome enno vidare, lukke til!
  Systro

  SvarSlettblogger template by lovebird