mandag 5. september 2011

Crazyblå...

Altså, eg må berre beklage bildekvaliteten, som i min iver på å vise fram kveldens ugjerningar (?) vart så stusseleg... Åh, hjelpe meg for ein crazy blåfarge! I alle fall på ein vegg! ;) Her i heimen er vi jo glade i å få det fint rundt oss, men vi er enten veldig treige eller veldig impulsive, og sjeldan noko midt i mellom. Denne gongen var vi også ganske treige, heilt til det plutseleg vart kjøpt inn ein farge i dag. Og då kom den på veggen! Fargen er ein nyanse lysare enn den blå Tripp trappen du kan sjå her, men den er nok framleis cirka sju nyansar for mørk og skarp... ;) Eg trur nesten vi må ha enda ein boks med blåmaling, så får eg kanskje den lyseblå som er i tapeten? Eller skal eg berre gjere det blå feltet litt mindre..? Vi får sjå. Litt vegg blir kanskje kvit att i morgon. :) Tapeten er forresten verkeleg til å bli glad av, og den har eg kjøpt her.
Ikkje fullt så crazy, men ganske blå er desse fine skinntøflane. Eg må berre dele dette tipset, for slike skinntøflar er nesten eit must i barnehagen. Dei er gode å ha på, sit godt på foten, er sklisikre og lagar lite støy. Og dessutan så får du dei nesten gratis hos Shoeszoo! Rask levering frå Canada er det også! :) - og berre for ordens skuld: eg er ikkje sponsa, men måtte betale for dei tre para eg kjøpte.. ;)

Malebuksa er framleis på, og eg må snart ut i gangen og kikke litt igjen. Hjelpemeg, kva har eg gjort? ;) Hihi!
Håpar helga di var god, forresten! Her vart Lillebror forkjøla og hadde feber, men no er han betre att, så kanskje denne natta kan by på litt kvalitetssøvn? ;) 

Ha ei fin veke!

15 kommentarer:

 1. Åh hvor vil jeg gerne have fat i det tapet, men jeg kan ikke rigtigt finde det nogen steder, kan du hjælpe? :)
  en blå er fin.. ;)

  SvarSlett
 2. Så fin tapet :) Blir spennende å se det ferdige resultatet ;)

  Klem fra Janne som håper lillebror og dere sover godt i natt ;)

  SvarSlett
 3. Syns det blir stilig jeg!! Kjør på med farge :) Med den tapeten kan det jo ikke bli feil! Klem.

  SvarSlett
 4. hmm..tapeten er SÅ fin! har siklet en del på retrovilla i det siste, men vanskelig å bestemme seg!
  snart får vi mange vegger som trenger farger og mønstre..det er gøy!!
  vær litt crazy! gå bananas med farge!!

  SvarSlett
 5. synes det var en fin blåfarge jeg da!

  sånne tøfler er kjempefine til småttisene...


  klem ellemell

  SvarSlett
 6. Elsker det tapet. Har det selv og har planer om at sætte det på et skab jeg har.

  SvarSlett
 7. Herlig med litt farge! :) Tapeten er jo rålekker også. Ta med en bit til malerforetninga, så kan de jo blande den lyseblå til deg, hvis du ville ha akkurat den fargen. Bare et tips:) Jeg gjorde det til eldstemanns rom som er under oppussing, hvor jeg ville ha en vegg i en av fargene på tapeten som skal pynte detaljer i rommet:)

  SvarSlett
 8. Hihi, kan godt kjenne meg igjen;) Men trøsten er jo at det bare kan males om hvis man ikke blir fornøyd, tenker jeg! Tapeten der er forresten en av de fineste retrotapetene jeg vet, men var ikke å finne på retrovilla da jeg bestilte sist...sukk...

  Lykke til med fargevalget, ser iallefall lekkert ut med tapeten, og helt sikkert i kombinasjon med blåfarge også!

  Klem, Janne

  SvarSlett
 9. Tapeten var jo knallflott da. :) Det er rart hvordan maling alltid ser veldig annerledes ut på veggen enn i bøtta *hihi*

  Stikk gjerne innom bloggen min. Mitt første blogglotteri er i gang og premien er kjempeflott. Ta sjansen da vel!

  SvarSlett
 10. For noen fine tøfler!! Jeg tror jeg skal kjøpe slike til alle de små i julegave. Men da lurer jeg litt på om du synes de er små, store el passelige i størrelsene? Holdt du deg unna 200 lappen per bestilling?

  SvarSlett
 11. Fargen blir flott, den . Og crazy - det har vi ikke sett.

  Også lurer jeg på en ting, hvordan er tøflene rundt foten? Stramme eller passe? Jeg har noen svindyre Robeez til min lille, og de er fryktelig stramme og gir merke selv på hans slanke fot.

  SvarSlett
 12. Nydeleg tapet og skjønne tøfler! Vi hadde også tøfler frå denne butikken ei tid tilbake, og var veldig fornøgd med dei!

  God torsdag til deg! :)

  SvarSlett
 13. Nydelig tapet!!

  Og så skjønne tøfler :)

  Har noe lignende i rosa til mi jente, men ho er litt for lita enda :)

  Ha en super kveld!
  klem!

  SvarSlett
 14. Det må man si,snakk om å ri samme dag man saler! Innkjøp av maling og maling samme døgn, meget imponerende. Fint med farger, og for meg ser blåfargen grådig fin ut! Det samme gjør skinntøflene, jeg tror jeg må inn og titte litt. Kjekt med link.

  Og tusen takk for hyggelig babyhilsen!

  SvarSlett
 15. Kanske en blåfärg som kan ge en riktig energikick? Men ibland blir färgen en helt annorlunda när man målar än hur den sett ut i affären.

  SvarSlettblogger template by lovebird