onsdag 4. mai 2011

Eg vann!

Eg deltok i eit blogglotteri hos Inghild/Heilt Heimelaga for ei stund sidan, og no har eg fått premien eg vann!
Hurra! Desse legoposane er heilt geniale! All legoen ligg i ein pose som ein kan folde heilt ut på golvet når ein skal leike, og når ein skal rydde opp er det berre å dra i snora, så havnar all legoen i posen igjen! Supert!

Inghild syr slike posar og ulike andre ting på bestilling, og der er det kvalitet på tinga, altså! 
Ta deg ein tur innom, så kanskje du finn noko du vil ha! :)

I kveld, som i går kveld, er det sofaen som lokkar meg mest. Så får sysakene segle sin eigen sjø. Dei reiser uansett ikkje langt... ;) Eg derimot skal komme meg tidleg i seng og reise langt inn i draumeland.
Det er slitsomme dagar heime i permisjon, sjølv om det mest av alt er rein luksustid! Men når "arbeidsdagen" startar tidleg og ikkje er over før i åttetida på kvelden, og det ikkje har vore meir enn to halvtimespauser, så blir ein sliten. Det er ikkje så ulikt mange andre jobbar, vågar eg å påstå... Ja, viss ein elskar jobben sin, så klart! Eg NYT tida med barna mine, men skulle gjerne hatt meir overskot til andre ting! 

Innimellom treng eg imidlertid å minne meg sjølv på at den jobben eg gjer no er av uvurderleg verdi,
og at frøa eg plantar i barna mine skal bere blomst og er med på å forme dei som menneske.
Oi, dette er store tankar... ;) -men viktig å hugse på for ei sliten småbarnsmor!

Ta vare på stundene!

4 kommentarer:

 1. Geniale de posene der; grattis:)
  Kjenner meg forøvrig veldig igjen i beskrivelsen av hvordan du føler deg, overskuddet er ikke akkurat stort når de små er i seng og morgendagens matpakker er smurt og klesvasken hengt til tørk... Går faktisk å grubler litt på å legge ned bloggen min, føler ikke tiden strekker til. Men så er det jo herlig å være hjemme også da:) Som du sier så er det en verdifull jobb!

  Klem, Janne

  SvarSlett
 2. det er viktige tanker dette, Guro:)
  Også viktig å ta vare på stundene:) Husker det var ikke lett å være alene med barna om dagene da jeg hadde permisjon med den yngste:) En viktig jobb det også og givende, ikke minst:)
  Sysaken får du ta ved en senere anledning:)
  Har kjøpt stoffer av deg ved to anledninger og likte så godt måten du hadde pakka og ordna med kort:)
  Trine:)

  SvarSlett
 3. Jeg kjenner meg sånn igjen...Trøtt.com! Det er så sant det du sier, plutselig er denne permisjonen over- så vi må nyte de mens vi kan. Så får vi vel energi til å gjøre ett og annet kreativt inn i mellom. De legoposene er superfine! Nå bør jeg legge meg, huff trodde ikke klokka var så mye. Marsj i seng med meg!

  SvarSlett
 4. Tusen takk for "reklamen" ;-)

  I morgon reiser vi til Gøteborg! heilt aleine og utan barn, det er jammen litt skummelt... men "super-nanny" er på plass ;-) så satsar på at det går bra :-)

  Gledar meg til å sjekke ut tipsa eg fekk av deg!

  SvarSlettblogger template by lovebird