mandag 24. mai 2010

Ver så god, sitt.

Denne stolen er laga av Camilla Hounsell Halvorsen: Drops, 2009

Ver så god, sitt.

Levande norsk møbeldesign.

Kunstindustrimuseet 28.05.2010—29.08.2010
"Norsk møbeldesign er i rivande utvikling og har fått auka merksemd nasjonalt og internasjonalt. Klassikarar frå etterkrigstida er igjen komne i produksjon, og unge designarar utviklar spennande produkt for framtida"

Av og til skulle eg ønske eg budde i Oslo, for då kunne eg mellom anna gått på 
Kunstindustrimuseet
og fått prøvesitte 100 ulike, herlege stolar! :) 
Kanskje nokon andre vil gå, og så fortelle meg om det etterpå?
Men kanskje burde eg heller bli litt meir merksam på kva som skjer i min eigen by? 

 Kos deg!

7 kommentarer:

 1. Jeg elsker kunstindustrimuseet! Da vi bodde i Oslo var det det museet jeg besøkte mest, kjoleutstillinger, elevutstillinger, norsk design utstilling... og museumsbutikken er ikke så verst.

  Og en god oppfordring til å bli oppmerksom på hva som skjer i egen by, takk for påminnelsen! Jeg har en tendens i å heller henge meg opp i hva jeg går glipp av andre steder.

  SvarSlett
 2. Takk for tipset!
  Bor jo i Oslo, men aldri vært på kunstindustrimuseet.
  Ingen dum idè :)

  SvarSlett
 3. PS! Har noe til deg på bloggen min ♥

  SvarSlett
 4. Denne stolen og heile utstillinga var utstilt på Kube i Ålesund tidlegare i vår, så eg har faktisk prøvesitte den! Meir morsom enn god, spør du meg. Men artig at du hadde funne fram denne utstillinga, Guro!
  Framleis HERLEG blogg du lagar. Du er så flink! Og eg er så stolt av deg, skatt
  mams

  SvarSlett
 5. Så mye fint du lager:-) Veldig fin blogg du har! Fant deg via Frihet. Legger deg til blogglisten min og gleder meg til å følge deg videre:-)

  SvarSlett
 6. Nøj hvor er den stol fin, den ville jeg gerne have stående selvom den nok er lidt upraktisk. Engang som ganske ung bød jeg alt hvad jeg ejede og havde på en stol der havde været på en ligende udstilling og nu blev solgt sammen med de øvrige bidrag til fordel for et eller andet humanitært. Jeg fik den ikke selvom det var næsten lige ved og det var nok meget godt for jeg kunne næppe have aset den ind på mit kollegieværelse. Tilgengæld ville jeg nok have været rig idag for pigen der havde designet den er siden blevet meget, meget berømt.

  SvarSlett
 7. hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/

  SvarSlettblogger template by lovebird