lørdag 29. mai 2010

Deilig regnvèr...

I dag regnar det. Akkurat no bøttar det verkeleg ned, og eg sitt ved kjøkkenbordet og høyrer lyden av regnet. Eigentleg er det ein ganske fin lyd, om ein berre lyttar. Ja, no er det altså ikkje slik at eg syns regnvèr er like deilig alltig, men det er noko med fargane ute i dag. Dei er så intense! Det grøne er så fantastisk grønt, og i så mange ulike, friske sjatteringar! Då er det deilig å sitte ved vinduet med ein deilig kopp kaffe, og berre kikke ut.

Bildet over er frå den "nye" stovekroken vår. Eg måtte ommøblere litt ein dag, og denne gamle, velbrukte sofaen kom til sin rett i den deilige, lyse kroken. Og på formiddagen i dag låg vi heile familien framfor dette vindauget og kikka på den nye naboen vår... Hihi, kanskje kjem det meir om han seinare? Ein ganske morsom og søt fyr (eller muligens ei lita dame), med stor buskete hale og eit nysgjerrig fjes, som hoppa og dansa rundt i grantreet og bygde seg reir! Åh, så vi gler oss til det kjem litt fleire barn i strøket her!
Og så må eg jo få skryte litt av denne! Stor, frodig, velluktande og god står den no midt på kjøkkenbordet. Den trivast så godt i huset vårt at den til og med har begynt å blomstre! Endeleg ser det ut til at fingrane mine blir grønnare...haha. ;) Det er i alle fall ein minibasilikum, kjøpt på matbutikken, men oppvokst på eit gartneri ikkje så langt unna. Kanskje får den komme ut i kjøkkenhagen etterkvart? Enn så lenge så trivast eg med å ha den i umiddelbar nærleik. :)

Ser de forresten at eg held på å forandre litt på bloggen min? Eg endrar utsjånad litt, etter inspirasjon og gode råd herfrå. Dette er forøvrig også ein fin blogg, og vel verdt eit besøk. Headeren min skal også endrast, for den ser litt snodig ut for øyeblikket, men det kan fort ta litt tid...eg er jo litt somlete!

Ønskar deg ein god laurdag!

9 kommentarer:

 1. Så kul sofa du har! Den likte jeg:-)

  Veldig fint bilde du har i headeren din. Sommerlig og flotte farger!

  Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
 2. Hvor er det en koselig krok du / dere har der. Jeg er helt vild med sofaen - virkelig hyggelig og stilig :-)

  Og så fint det blir herinde etterhvert, eller.... Det synes jeg nu altid det har vært.

  God helg til deg - klem Maria.

  SvarSlett
 3. Ups... kan se jeg var logget ind med min gamle konto - prøver lige igen :-)

  SvarSlett
 4. Så fin headeren din er blitt :)

  Ha en fiiiin lørdag!

  PS! har alledere brukt noe av det fine jeg vant av deg i din giveaway.

  SvarSlett
 5. Fantastisk flott header! ♥ Og sofakroken din ser knallkoseleg ut!

  Fortsatt god helg! :)

  SvarSlett
 6. Artig sofakrok!
  Den sofaen er bare knallstilig:) min farmor hadde en prikk lik en før.. har alltid likt den.. men hun måtte kaste den, for det var så mye midd i den:( snufs..
  Vel, sofa eller ei, ha en strålende kveld videre!

  SvarSlett
 7. Hvor ser det bare hyggeligt ud. Den sofa har en helt vidunderlig blå farve som der også gerne måtte mere af hjemme hos mig. Mange kram til dig og hele din dejlige familie.

  SvarSlett
 8. eeelsker den sofaen!! ..puta passa godt og :)

  SvarSlett
 9. Herleg farge på den sofaen din! Skulle gjerne ha hatt ein slik.

  SvarSlettblogger template by lovebird