tirsdag 11. mai 2010

Kjempeinspirasjon!

Gjett om eg jubla då Lille A kom inn med posten her om dagen!
Eg vart sååå glad!
Har du høyrt om boka Myk start? Eller bloggen?

Fotografen og handarbeidsdama May står bak nokre herlege bøker, og den nyaste, som heiter Sikksakk, ville ho gi bort til meg. Eg hadde alt bladd i den hos ei venninne, og hadde konkludert med at dette var ei vakker og inspirerande bok! Stor var difor gleda då eg fekk den, og kunne bla meir i den. Eg kan bla og bla og bla, for bilda er så skjønne, oppskriftene så lettfattelege, fine og morsomme, og eg finn mengder av inspirasjon!

Sjølv om eg ikkje er så veldig opptatt av (eller flink til) å følge oppskrifter, så var det god hjelp å hente her, og eg har alt sydd ei bukse til Lille A med mønster herifrå som basis.
I går kveld hadde vi strikking her hos meg. Då samlast vi nokre venninner for å skravle, ete og (ja, faktisk!) strikke! Men er det fleire som kjenner at strikkelysta forsvinn litt etterkvart som våren kjem fram? Eg har i alle fall pakka bort det siste, håplause strikkeprosjektet mitt, og lagde hårspenner i staden. Og medan ei hekla, teikna ei anna mønster til barnekjole...og ALLE likte vi Sikksakk like godt!

Ser desserten god ut, syns du? Mmmm....eg fann jordbær på butikken, og bestemte meg for at eg ville lage noko med jordbær og krem, men det måtte vere både søtt og friskt, og jordbæra var jo ganske belgiske og kjedelege...hihi! Resultatet er ei blanding av piska krem, melonyoghurt, non stop, jordbær og knuste pikekyss, og med banan og anna godt på toppen! Suksess!

Hugs at no nærmar det seg trekning av give away!

8 kommentarer:

 1. Ajajaj - den boka må eg sjekke ut! Dei små glimta på bileta dine ser svært lovande ut! Og enno betre er det jo at eit lag med strikkande (...) damer har godkjend den.

  Hårspennene nedanfor var fantastisk herlege! Nett som Lola!

  Susanne

  SvarSlett
 2. Å, du er vel heldig! Å få den boka dumpende ned i postkassen før man har fått bestilt den selv må være en drøm!

  SvarSlett
 3. Siden du så varmt anbefaler disse bøkene,må jeg visst anskaffe meg dem selv. Har tidligere tenkt litt på "myk start" siden jeg vet det er en vest/kjole der som jeg ønsker mønsteret til

  SvarSlett
 4. Den boka står på ønskelista mi, den ser SÅ inspirerande ut! Og ja, desserten ser knallgod ut! Mmmm... :)

  SvarSlett
 5. Flott bok og herleg dessert :-)

  SvarSlett
 6. Den boka har jeg også. Måtte bare forhåndsbestille den med en gang jeg så den skulle komme ut. Tror jeg fikk den allerede i påska. Lykke!

  Jeg er helt håpløs når det kommer til håndarbeid og vår/sommer. Det er så mye annet som skal gjøres og nytes Ü

  Den Charlie og Lola-hårspenna var supersøt! Og engentlig ganske lett i fremgangsmåten. Når jeg tenker meg om er vel det eneste jeg mangler for å lage den sånn dobbelsidig vliseline. Er det vliesofix det heter? Men jeg synes at det ser ut som at det er sydd rundt den som du viser frem her? Hmm... Søt var den ihvertfall!

  SvarSlett
 7. Haha, i min iver leste jeg ikke hele fremgangsmåten til hårspenna, ser jo nå at det står at man skal sy rundt *klask i panna*
  Ü Ü Ü

  SvarSlett
 8. Mums vad jag blir sugen på godis nu!!!

  SvarSlettblogger template by lovebird