onsdag 17. august 2011

Trøyste og bere...

Kvardagen har verkeleg innhenta oss!
Tenk, plutseleg har eg begynt på jobb igjen, etter eit laangt fråvèr. Og når nokon spør korleis det er, svarar eg som best eg kan. For eg ER ambivalent! Ja, det er godt å vere fagleg bevisst og bruke den delen av hovudet igjen, men det er også skrekkeleg slitsamt! Eg lengtar konstant etter Lillebror, og skulle så gjerne vore lenger heime med han! Han har blitt over ni månader no, men er framleis berre ein liten kosegut! Okey, han er ein ganske aktiv kosegut...men kos, i alle fall! Og det er den heldige pappaen sin tur å vere heime ei stund framover no. :) 
Veldig fint for dei, og ganske tøft for meg..

Heldigvis har eg ein fridag kvar veke, og det er luksusdagen min! Den skal eg bruke så godt som eg kan!
Mykje tid saman med dei to herlege barna mine, litt tid på å få det fint rundt meg og litt tid på å vere kreativ og skapande! Denne planen bør vel vere gjennomførbar, vel? :)

På bildet har eg Lillebror tett inntil meg i den supre Manducaen vi kjøpte hos Krusedull før ferien. Den har vi brukt mykje, og den er enkel å bruke, lettvint å ta med seg og så kan eg halde han såå nær meg! Deilig! :)
Ein skjønn bukett med dahlia pyntar stovebordet og dei nymalte tripptrappane står ved det fine, nymalte kjøkkenbordet, og eg NYT fridagen min! Kanskje blir det litt fotografering i dag? Kanskje nokre runder med malekosten på veggane i gangen? Kanskje lese litt faglitteratur? Eller kanskje berre vere... :)

Ønskar deg ein god onsdag!

9 kommentarer:

 1. Åh, jeg føler med deg....Gutten min er fremdeles hjemme med meg, han er 19mnd...men jeg har bestemt meg for å søke han inn i barnehage...sånn nå veldig snart. Det er kjempeskummelt. Og jeg vil jo bare leke med han hele tiden. Så for å møte meg selv på midten så skal han bare deltid. Så kanskje jeg skal finne meg en jobb og få noen flere voksenvenner? ;)

  Det er jo fint at han er hjemme sammen med pappaen sin da (heldig er han som har det!)

  Lykke til videre i jobb, det kommer jo til å gå kjempefint. Med tiden ;)

  SvarSlett
 2. Ærlege, herlege guro:-)
  Gjett om vi forstår korleis du har det, alle vi som har opplevd dette. Kjempeglad for at du har ein dag i veka heime- i tillegg til laurdag og søndag blir jo det ganske masse

  SvarSlett
 3. Ja, det er ikke bare lett å begynne igjen etter permisjon! Det er jo sååå godt å være hjemme med den lille :) Blir godt med en fridag i uka da. Eskil skal begynne på skolen, og her på Dovre går de hver dag, men korte dager. Kommer til å savne å ha en hel fridag i uka sammen. Det er ikke lett å innse at gutten min begynner å bli stor. Men men, det er vel bare å klistre på seg det tapre ansiktet og ta fatt den nye hverdagen :) Ha en fin kveld! Klem.

  SvarSlett
 4. Sukk...skjønner deg godt! Permisjonen min nærmer seg slutten den også, og jeg kan ikke fatte og begripe hvor tiden har blitt av! Superskjønn gutt du har, i den gode manducaen (vi har prikk lik, faktisk)...

  SvarSlett
 5. Skjønar det er tøft å reisa frå ein sånn skjønning! Men er godt å få bruke hjernen litt fagleg også, sikkert. Håpar fridagen vart fin og innhaldsrik!

  SvarSlett
 6. Lykke til med den nye hverdagen! :)

  SvarSlett
 7. Æ ble så glad av å møt dæ kjære Guro:)
  Vet akkurat hvordan det føles...her har vi også en luksus dag i uka..hverdagslykke:)
  Tenker masse på deg og alt det jeg har lært av deg, hørt av deg, inspirasjonen jeg får/har fått fra deg, jeg smiler når jeg tenker på deg:)


  Klem fra Julie:)

  SvarSlett
 8. Ingenting er som å bere rundt på desse små goingane. Søvande born mot brystet eller ryggen - DET er lukke. <3 Eg var forresten klar som eit egg for å byrje på jobb att etter kvart - starta då lillebror var 9 mnd eg og. Men eg skjøner ambivalensen, dei er jo så små! Godt, då, å ha ein sånn luksusdag!

  SvarSlett
 9. Er det ikke koselig å bære baby tett tett inntil? Finnes nesten ikke noe bedre Ü
  Forstår godt følelsene dine rundt det å begynne å jobbe igjen. Selv har jeg desverre ikke noen jobb å komme tilbake til... Så jeg bekymrer meg for økonomi, og jakter på jobb. Og føler meg litt i veien for pappaen som skal ha sin tid med snuppa! Huff, ikke greit.

  SvarSlettblogger template by lovebird