søndag 28. august 2011

Kreakroken...

Eg har endeleg fått meg ein liten kreakrok på kjøkkenet, slik at eg slepp å okkupere kjøkkenbordet i dagevis i slengen.. :) Nytt og mindre kjøkkenbord ga plass til ein liten pult, og som med bordet var også den eit funn frå låven hos svigers. Jippi! :) Beklager dårlege bilder, men vi går absolutt mot hausten og mørket kjem snikande tidligare og tidligare for kvar dag. Sånn er det berre. Det fine med det er stearinlys og deilig te..
Det manglar enno stikkontakt ved pulten min, men skøyteledninga funkar greit enn så lenge. Og Lillebror eeelskar ledningar, så han syns den var stor stas. ;) Uff, vi må verkeleg passe på han og ledningane i huset heile tida! Han halar og drar og spis på alt han kjem over. Berre i dag har eg fjerna to dottar med vatt, eit klistremerke med ei mus på og litt bark frå munnen hans... Skal tru kva eg ikkje rakk å fjerne før det gjekk i magen..? 

Kjolen som vart ferdig i dag var ganske stor suksess hos Storesøster, som sjølvsagt ville ha den på seg på skulen i morgon. Det er så kjekt når ho likar det eg lagar! Og det er så kjekt å lage noko fint!! :) Arkitektlampa er forresten ein original Luxo, som eg fann på ein loppis. Akkurat ein slik som eg ville ha!
Og denne Hoptimisten heng over kjøkkenbordet, til stor glede for store og små! 
Ja til leikne detaljar i heimen!!

Håpar du har det godt!

20 kommentarer:

 1. Så fint og hyggeligt. :)
  Det er også ret vigtigt at man har sit eget lille sted, så man ikke behøver at pakke væk hver gang man skal holde pause og så resten af familien ikk synes man roder.. :)

  SvarSlett
 2. Deilig med sin egen kreakrok! Du hadde fått det så koselig også, og å bruke pappkoffertene til oppbevaring var supersmart - og superfint! Klem B:)

  SvarSlett
 3. Så fin en liten krok!! Her er jeg sikker på at det kommer til å bli lagd mye fint! Heldig ho som kan ha på seg ny kjole på skolen i morgen :):) Best å køye snart, uvant å ha en skolebuss å rekke! Nattaklem :)

  SvarSlett
 4. Utruleg koseleg krok du har laga deg! Drøymer om min eigen skrivekrok, men er alltid eitt eller anna som er viktigare når eg eigentleg vil i gong... Men EIN dag.... ;)

  SvarSlett
 5. Veldig koselig arbeidskrok du har fått deg...den kjolen ser aldeles nydelig ut. Du er flink:-) Bor ikke du ganske nært Trondheim? Det skal være et bloggtreff der på tirsdag..jeg skal kanskje dit! Hilsen Anne Lise

  SvarSlett
 6. så flott!
  skal se du blir ENDA mere kreativ nå, når utstyret er tilgjengelig til en hver tid!
  her har høsten kommet, med den første høststormen i dag. og med den kommer også skapertrangen min, har sydd, klippet, limt, malt og rota i hele huset i dag ;)
  herlig!

  SvarSlett
 7. Heldig du er som har en kreativ krok for deg selv:)¨Har ikke det, og må rydde vekk symaskina hver gang den har vært i bruk!

  Kos deg!!

  SvarSlett
 8. Åh, så HERLIG med ein kreakrok! Det skulle eg også hatt gitt! Enn så lenge står symaskina nedpakka i kjellaren og eg har to rom i expeditten til garnet mitt...

  SvarSlett
 9. Kjempefin kreakrok! Så utruleg lettvint å ha symaskinen ståande framme, utan å okkupere kjøkkenbordet! Min egen kreakrok måtte vike for det store fine skapet her om dagen, men det går bra, det òg. Når ein bur på liten plass, må ein stadig vurdere og omprioritere, etter behov:-)

  Fin mandag til deg!

  SvarSlett
 10. Ser koselig ut med hobbykrok på kjøkkenet! Hoptimisten er herlig - skjønner gost at både små og store liker den :)

  Ligger en award til deg i bloggen min :)

  SvarSlett
 11. Lys og fin sykrok - med fin inspirasjon rett over ;)

  SvarSlett
 12. Så herlig! For noen nydelige kofferter! Hvor får man tak i slike? :)

  Maya

  SvarSlett
 13. Knallfin "arbeids"plass du har fått deg. Mange flotte ting!Ønskjer meg verkeleg ei slik plass.

  SvarSlett
 14. Så kjekt med ein slik krok på kjøkkenet, så kan du kose deg innimellom alt det andre som skal gjerast.

  Koselig blogg dette - jammen lagar du mykje fint!

  SvarSlett
 15. Så koselig det ble:) Er det ikke herlig å ha en plass hvor symaskina kan stå framme! Jeg elsker det! Selv om jeg nesten ikke har fått brukt den i den siste tiden likevel...huff, døgnet har for få timer!

  Klem, Janne

  SvarSlett
 16. Så kjekt at pulten "min" har fått nytt hjem - og så deilig med en egne plass! Jeg forsto ikke helt hvilket av bordene dere hadde tatt med - var det stue eller kjøkken-bordet? Jeg har tenkt på å bruke skipslakk - det tåler i alle fall vann!

  SvarSlett
 17. Hej! vi håller på och planerar för att hålla en STOR julmarknad i HELA Lev Vackert huset. Utav den anledningen så söker vi nu efter duktiga hantverkare som vill stå med bord under marknaden som alltså kommer att hållas hela och samtliga adventshelger. Du kan boka dig en eller flera dagar.
  Men för att ha bord hos oss så har vi endel krav för att det ska bli så bra som möjligt för dig som hantverkare och för våra besökare. Det är så att vi söker hantverkare som passar stillen i vår butik. Det går också jätte bra att stå med hembakat, saftat, syltat och liknande.
  Är du intresserad så maila vitromantik@gmail.com och beskriv/ samt skicka gärna med en bild av vad det är du gör. Vi återkommer så fort vi kan med svar till alla!
  Vi vill också slänga in en hint om att det för såväl hantverkare som besökare finns både vandrarhem och stor camping med stugor bara 100 meter i från vår butik. KRAM

  SvarSlett
 18. Å, så herlig! Og ikke bortgjemt i en kjeller, men faktisk på kjøkkenet, der ting skjer Ü
  Her i huset er det også ei som spiser det meste. Jeg har nok funnet diverse rester i bleien som ikke stammer fra mat, for å si det sånn: "Hmm...er ikke det der den reklamen fra jysk som kom i går, mon tro?" Så ja, noe forsvinner nok ned i magen før man får stoppet det. Jeg vet ikke hva det er, men hun ser ut til å ha en forkjærlighet for aviser og reklame...

  SvarSlett
 19. ej hvor ser der hyggeligt ud hos dig i dit rum... fedt :-) god weekend Guro...

  SvarSlett
 20. For ein koseleg liten krok! Det er verkeleg ingen dum ide å ha ting tilgjengelig der ein faktisk tilbringer mykje tid. Då er det så mykje enklare å berre setje seg ned litegrann. Sjølv om det er supert å ha eit eige hobbyrom også! :)

  Ønskjer deg og dine ei kjempekjekk helg! :)

  SvarSlettblogger template by lovebird