tirsdag 1. februar 2011

Sjå litt om gongen

Tulipanar er ein av dei vakraste blomstrane eg veit.
Og eg veit eg har vist fine tulipanbilder før, men det var ikkje akkurat denne blomsten.. Ja, den var eigentleg ganske annleis, når eg no kikkar tilbake. Men litt moro å sjå at det er nesten nøyaktig eit år sidan forrige tulipaninnlegg, og lappeteppet eg viser har jammen ikkje vokst så veeeeldig mykje på den tida. ;) 

Eg har eg enorm tulipanbukett i stova, og den er på veg utover i full fart, virkar det som... Det er ein ting som slår meg: Ein nydeleg liten tulipan i ein enkel vase på kjøkkenbordet gir meg vel så mykje glede som dei tjue i stova. Eg får fokus, og det trengs. ;)

Det er visst ganske mykje eg får gjort på ein dag, sjølv om eg føler at eg gjer ingenting...
I dag starta vi litt stressande, og eg fulgte Storesyster i barnehagen før eg hasta i veg til ein tidleg fysioterapitime. Då kom vi kom heim, etter å ha gjort unna litt handling, skreik Lillebror i nesten to timar, før telefonen frå barnehagen kom. Storesøster hadde så vondt i øyret. Stakkars, ho har vore mykje sjuk siste tida. Slitsomt for henne, og faktisk litt slitsomt for meg også... Og då blir det Playhouse Disney dagen lang. Og ein mamma som syns ho burde gjere litt meir saman med jenta si. Men som rekk å lage thaisuppe og knekkebrød etter oppskrift frå BoligLiv, før pappaen kjem heim. Han får begge barna i armane, mens mammaen synk saman i ein stol... Tuslar inn på kjøkkenet og lagar deilig kaffe. Finn fram pc og bloggar bileta eg fekk tatt tidlegare i dag. No er det kveld. Snart senkar vel roa seg, og eg skal nyte kvelden med mest mulig strikketøy og tåredryppande Greys. Gler meg. :) Kanskje eg kan finne fram symaskina i morgon i staden...? 

Klem

6 kommentarer:

 1. Så skjønne bilder du har tatt av tulipanene. Nydelig! Du har fått fram de fine, sarte fargene, og formene, så godt.

  SvarSlett
 2. Smukke tulipanbilleder. God bedring med børnene.

  SvarSlett
 3. Fine bilder, og jeg kjenner meg veldig igjen, man føler at det ikke har blitt gjort noen ting, men så begynner man å ramse opp og jammen ble det gjort en del i dag også..

  Ha en fin kveld.

  Klem Silje

  SvarSlett
 4. Ahhh... Endelig litt fritid ;) Snedig hvor sårt man lengter etter kvelden og litt fri fra de små, men hvem er det man snakker om hele kvelden... jo de herlige barna. Nå vet jeg ikke akkurat om det er mer enn en time jeg får litt fri nå, men trøtt fra kl.20-21 på kvelden det er iallefall lillegutt.

  Emilie er bedre, men herlighet for en stygg hoste hun har fått.. Irriterende fæl. Var så herlig å lese dette, du beskriver det så godt:) Akkurat sånn er det:) Herlig kaos. Så nå er jeg lett sliten i skulderne, men har en lykkestund.

  Kom gjerne til oss på lunsj og trilletur. Hva med onsdag?

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder du har tatt!
  Høres ut som en strevsom dag for små og store! Da gjelder det å gi seg selv et klapp på skuldra for alt det bra en faktisk har fått gort!
  God kaffe og fine blomster er jo vidundermedisin :-)
  Ønsker deg en avslappende kveld!

  SvarSlett
 6. Så flink du er, som greier å se gleden i disse små vakre tingene rundt oss..selv om du fort kunne ha latt deg irritere og "gi opp" etter slike dager..sykdom og stress er drepen for all kos!

  ønsker jenta di god bedring, og så gleder vi oss allerede til neste inlegg fra deg ;)

  klem!

  SvarSlettblogger template by lovebird