onsdag 10. februar 2010

Glade fargar

 
Sjå på denne PERFEKTE tulipanen! Den er rosa og skjønn, og nesten gjennomsiktig, slik at den slepp lyset sååå fint igjennom!

 
Vårleg og vakkert...

 
Og eg likar også fargane i desse herlege oldemorsrutene! Eg eeeelskar rosa og raudt, og har alltid gjort det! Hugsar med gru dei åra då dette var ein forboden kombinasjon, og då eg nesten måtte late som det var stygt, sjølv om det i mine auge også då var herleg energigivande!

 
For å gjere lappeteppet litt meir fresht har eg også innslag av grønt og lyseblått, og eg brukar ullrestar av ulikt slag. Eg er litt spent på resultatet, og reknar eigentleg med at eg må vente ganske lenge på det... Men med litt fritid framfor tv'n i blant, og med reising i helga, skal eg nok få hekla nokre ruter til. :) Kjempekjekt å lage noko som går såpass fort!

Klem frå Guro

15 kommentarer:

 1. Hei Guro

  Så fine lækre tulipanbilleder, og helt skønne hæklerier, du viser frem. Kan godt forstå, du hygger dig med projektet. Jeg har også altid været glad for rød/rosa kombinationen, og da jeg var teenager sagde min mor og mormor altid til mig, at jeg havde en forfærdelig farvesans pga min kærlighed til den kombi ;)

  Ha en fin aften
  Hilsen Helle

  SvarSlett
 2. Tittei!! Så herlige farger Guro!! Deili med sterke farger midt på vinteren. Jeg holder på med hekling selv nå, hexagon mønsteret som jeg har gledet meg til å komme igang med så lenge.. Så i helgen fikk jeg kjøpt ullgarn og nå er jeg i gang.. =) Er så morro!! Håper alt står bra til med deg og dine!! Stor klem fra M

  SvarSlett
 3. Nydelige farger, liker godt selv rosa og rødt.
  Ha en fin kveld.
  Cecilie

  SvarSlett
 4. Så dejlige, dejlige farver. De ligner min solopgang der i dag var yndig lyserød med røde striber. Jeg håber meget vi får lov at se den lille skovmus i hele kostumet for det lyder bare så dejligt.

  SvarSlett
 5. Hei! Dette er egentlig om et annet tema, men skriver her i tilfelle du ikke ser alle gamle kommentarer... :)
  Jeg var med på trekningen av den nydelige puta du hadde på give-away, og klarer ikke å få den ut av hodet... Så siden jeg ikke var den heldige vinner tenker jeg å forsøke å lage en slik selv, men er ikke helt sikker på hvordan jeg skal gjøre det. Lurer på om du vil gi meg noen tips? :)

  SvarSlett
 6. Nydelige farger og nydelige tulipaner...og slik kan vi fortsette:)

  Ha en god dag, hilsen Petunika

  SvarSlett
 7. Det første bildet der bør du absolutt ramme inn, det var helt nydelig lys i det. God helg!

  SvarSlett
 8. Hei!
  Nyelige tulipanbilder! Jeg simpelthen elsker tulipaner :)

  Og rødt og rosa-kombinasjonen holder jeg med deg i - liker den kjempegodt!

  Avsluttet et teppe av oldemorruter selv for ikke så lenge siden, og er i gang med et nytt et av restegarn nå. Kjekt når det går litt fort ja!
  Lykke til med teppet - og god helg!

  SvarSlett
 9. Hei hei! Tusen tusen takk for den fine gaven jeg fikk idag! Den var så fin og jeg har lagt ut bilder av den fine posten på bloggen i dag!

  HA EN FIN DAG!

  SvarSlett
 10. Hei, Guro!
  Bloggen din er så utrolig koselig=) Jeg er ofte innom.

  Klem fra Vibeke

  SvarSlett
 11. Et lite hei fra meg på fredagskvelden! Mye fint, hyggelig og lekkert:
  *
  Jeg går helt klart for rosa-rødt-orange-kombinasjonen. Mitt siste skjerf har fargene rødt-rosa og lilla!
  *
  Ble plutselig forelsket i Ildtopper jeg med.
  *
  Før jul kjøpte jeg origamibok. Den har jeg ikke fått sett i pga. stjernebretting. Takk for origamitall-tips. De er snart i bretten. Kanskje i pausene fra stjernebrettinga. Det er fort gjort og ta helt av. Jeg er i overkant glad i papir. En slags yrkesskade :D
  *
  Nydelige papirdukker! Helt klart misunnelig der!
  God helg til deg!

  SvarSlett
 12. nydelige bilder, fantastisk deilige farger!! jeg er ikke så veldig glad i rødt alene men jeg elsker det sammen med rosa :)

  tusen tusen takk for de godeste ord du legger igjen hos meg. de gleder langt inn i hjertet sakl du vite :)

  god fortsettelse på helgen,
  varm klem

  SvarSlett
 13. Å Guro; besviiiim! Du har nettopp vunne den fantastisk flotte skåla eg har forelska meg heilt i!!!!!
  Sukk........ og gratulerer til deg! ;-)
  Klem frå Lise

  SvarSlett
 14. For ein fantastisk blogg! EG har lagt deg til favorittlista mi. Ramla innom her gjennom bloggen til mamma`n din:)
  Du lagar mykje fint also, vi har heilt ulik stil, men mykje av det du lagar fengjer meg likevel. Dei små boksane du har lagt ut framgongsmåte på skal eg prøve, dei va lekre:)

  Dette blei mykje skryt, men slik er det. Ein skal få det ein fortener!

  Anita

  SvarSlett
 15. Hei!
  Herlige farger dette, og en oppkvikker, hvis du måtte rekke opp det du hadde strikket... Huff, sånt er pyton! Mannen min må gå ut av stua han, hvis jeg må rekke opp, for det synes han er helt GRUSOMT å se på! Han er litt søt da, men bortkastet arbeide er jo VELDIG borkastet! Men disse fargerike rutene blir man i godt humør av, og jeg tror jeg skal starte dagene med noen sånne!

  Ha en herlig dag!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlettblogger template by lovebird