torsdag 4. februar 2010

Siste sjanse

Eg har sydd litt i det siste, innimellom alt det andre. :) Ein av dei tinga eg har sydd er verkeleg stort og skikkeleg herleg rosa! Stoffet er frå Ikea og bandet kjøpte eg hos Volksfaden. Eg fann fram Voksiposen på loftet og sette i gang, og her er altså resultatet. Eit sprudlande, flott trekk til ein vognpose (av merket Voksi)... Og greia er at eg trur eg har lyst å selge det, men kva skulle eg i så fall kalle det utan å trakke nokon på tærne? Og kva kunne vore passe pris på ein sånn ting? Dette lurer eg på, medan eg spekulerer i om det finnast eit marked der ute.. Det bør det gjere, for det fins jammen maaange (ganske ulekre) 90-tallsposar rundt om i barnevognene eg ser.

Vil forresten minne om at no er det siste sjanse til å bli med i min give away! I morgon kveld trekkast den heldige vinnaren av ei blå, retro rundpute. :)

Ha ein fiiin kveld!

9 kommentarer:

 1. Lekker pose!
  Har selv laget noen sånne.
  Ikke godt å si hvor mye en kan ta. Har litt inntrykk av at folk tror det er gratis å lage posene.
  Men 500 + ville jeg i alle fall si. Spørs hvilken dyne man bruker, om posen kan åpnes (ta av trekket) om den kan vakes osv..:)

  Spennende med giwe-awayen din :)

  SvarSlett
 2. Takk for fin kommentar. Jeg tror jeg liker dette, blogginga! :) Og jeg liker i alle fall vognposetrekket! Jeg ville gjerne hatt ett slikt sprekt ett og ville glatt betalt 500+ for det. Deilig med noe ikke hvermannsen har!

  SvarSlett
 3. Så smart. Tror nok det er mange der ute som kunne tenkt seg å ta i bruk avlagte voksiposer, dersom de hadde et slikt fint trekk å kle dem med!
  Enig med de to før meg: 500,- kan du glatt ta!
  Hilsen fra
  LenaE

  SvarSlett
 4. Er sikker på at du kan ta 900 kroner for den om den er lett å holde rein. Var skikkelig stilig og original. Lillelille.com selger kule multibagposer med retrostil:)

  SvarSlett
 5. Fantastisk flott trekk! Det er trekket du vil selge, ikke posen inni også ikke sant? Det med pris er jo vanvittig vanskelig. Men trekkene til voksi koster jo nærmere 1000-lappen, så 500 høres rimelig ut. Hva man skal kalle det er litt verre. Går vel ikke an å nevne voksi engang?

  SvarSlett
 6. ååå Hvor flott den er. Jeg har sett på en andens blogg at hun ville selge sin for 600 dkk og hvis du ville ha applikasjon på så kosta den 800.

  Hvordan gjør du? hvordan tar du mål osv. vil så gerne prøve at lage en, hvis jeg tørr ;)

  SvarSlett
 7. Hvor er det smukt. Hvis ikke mine var vosket fra voksiposen ville jeg ønske mig sådan et dejligt betræk.

  SvarSlett
 8. Denne hadde passet helt perfekt i vognen til lille Oline :) Du er super flink Guro!

  SvarSlettblogger template by lovebird