tirsdag 8. februar 2011

Korleis finne fram på Etsy..?

 1. Berties closet - grå elefantveske til laptop
 2. Fine day press - valentinekort
 3. Trafalgars square - "Reach for the stars"
 4. designed DESIGNER - veggpynt
 5. Helen Dardik - "Join the circus"
 6. Lemon drop 09 - elefantkonfetti
 7. Typewriter boneyard - leselampe av vintagebøker
 8. Leatherprince - skinnetui til iPhone
 9. by Marika - hekla koseelefant av organisk bomull
Det er ikkje alltid ein får gjort så mykje som planlagt. Ikkje tatt gode bilder i dagslys, ikkje sydd perfekte skjørt (æsj, eg må rekke opp og fikse på noko!), ikkje klipt opp og leika med stoffbitar... Men å leite etter ting på Etsy, det har eg ofte tid til. Og gjett om eg finn mykje inspirasjon!

Syns du det er vanskeleg å vite kor du skal leite, kanskje? Du kan for eksempel bruke søkefunksjonen, og skrive inn teknikk, designer, tema...osv. Denne gongen skreiv eg "elephant" og fekk side opp og side ned med stygge, fine, skjønne, klumpete og teite elefantar, og så må eg sjølv finne akkurat dei som eg likar.

Eg har fått meg ei lang liste med produktfavorittar og butikkfavorittar, og dermed kjem det opp masse gode tips til meg, valgt ut i fra det eg alt likar. Herleg funksjon! Eit anna bra tips kan vere å gå inn på andre sine favorittar. Om du for eksempel kjem over ein butikk med varer og bilder du likar kjempegodt, 
så er det jo ein viss sjanse for at du har ganske lik smak som denne butikkeigaren.. :) 
-og så har du det gåande...klikk-klikk-klikk!!!

Ja, eg likar norske Epla også, altså!! Men det er jo sånn, at desto større utvalet er, desto større er sjansen for å finne gode produkt du likar. Neste gong skal eg plukke fram Eplafavorittar, trur eg.. ;)

Hugs å bli med på lotteriet! Berre to dagar igjen!

4 kommentarer:

 1. Gode beskrivelsr fra Epla. Jeg vet lite om hvordan jeg finner frem, så takk: )

  SvarSlett
 2. Så søte "elefantting" du har funnet, og veldig koselig blogg du har!

  SvarSlett
 3. Tida flyg fort inne på Etsy, ja...! Typisk underholdning på seine kveldar for meg :) Og ikkje sjeldan blir det eit kjøp óg...

  SvarSlett
 4. Elefanter er tingen! Jeg kjenner en dame som samler på elefanter i alle slags former, hun hadde nok siklet på mange av disse.

  Oliver er frisk igjen, jippi!

  Her er det også rotete, og absolutt ikke bloggifiserbart overalt. Så utrolig mange ting og møbler jeg skulle ønske jeg kunne bytte ut. Men det får bli med tiden.

  SvarSlettblogger template by lovebird