onsdag 15. mai 2013

Stoffavhengig?

Produktbilde
Produktbilde
Produktbilde 
Produktbilde
Eg har hatt ryddesjau i stoffhyllene og stoffeskene og stoffposane mine... I alle fall fekk eg begynt på den store ryddesjauen, og ser at sjølv om eg no faktisk skal få ein plass å ha alle sysakene mine, så treng eg ikkje å fylle opp den plassen med ein gong. Og etter at alt småtteriet er kasta (-det gjorde vondt i gjenbrukshjartet mitt, for det er jo sjølvsagt mulig at barnehagebarn eller sfobarn ikkje har slikt eit rikt utval som eg har, og at dei kunne hatt glede av det...men nei!) så er der både små og store bitar med stoff som eg mest sannsynleg ikkje kjem til å sakne. Og det er godt mulig at andre kan ha glede av det! Og dermed er sånn ca ti kilo stoff allerede lagt ut på Eplabutikken min. Her ser du berre eit utval av det som ligg der. Klikk på bildet, om du vil! :)

Ha ein fortreffeleg onsdag!

3 kommentarer:

 1. Så stoffene på bildene er bare overskuddet? *dån* Men det er nok lurt å bare beholde det man vet sikkert man har lyst å bruke Ü Håper dere har hatt en kjempefin 17. mai!

  SvarSlett
 2. Hei Guro, det er jeg som kjøpte molo-og småfolk-trøyene av deg! Jeg koblet da jeg så kortet ditt, har fulgt litt med i bloggen din en stund, du skriver så godt.
  En annen kobling som er litt underlig; din tante er formodentlig min samboers ekskone...! Troor jeg..
  Trøyene falt veldig i smak hos snuppen min!
  Og hvis ikke syrommet mitt hadde sett ut som et rom i en såkalt hoarder's hus så hadde jeg nok falt for fristelsen i eplabutikken din..

  SvarSlett
 3. Fine stoffer du har skaffa deg. Blir moro å se hva du kreerer av dette:)

  SvarSlettblogger template by lovebird