tirsdag 14. mai 2013

Små og store hus

Plutseleg er hus det einaste eg tenker på. Det begynte kanskje med desse små husa. Eg fann idèen i Rom123, og dei har henta den frå dette blogginnlegget. Ein verkeleg god idè, særleg no når alle dei etterkvart litt lange spirane mine treng meir plass...og det er mange av dei! :) Eg brukte store og små kartongar, hobbylakk og pensel. Nokre er svarte og nokre antikkrosa, og kombinasjonen med det grønne gjer det både tøft og fint og friskt. Herleg!
Hovedgrunnen til at eg berre tenker på hus er nok at vi for akkurat ei veke sidan kjøpte einebustad. Crazy! Eg får framleis nesten gåsehus av å tenke på det, og måtte køyre forbi igjen i dag på veg frå barnehagen. Det er eit stort og fint hus ikkje så langt frå her vi bur no, og flyttinga blir mot slutten av sommaren. Men i morgon kjem boligstylisten heim til meg, og det rare er jo at eg aller helst vil style huset mitt før ho kjem... Eg skjemmast av å vise fram alt kaoset her, men så er det jo delvis fordi vi allerede har begynt å pakke vekk ein del ting, har skaffa eit lass med pappesker, har demontert hyller for å male tak og veggar osv. Det blir jo innmari fint her når vi skal flytte, altså! Men no skal eg sjå om eg får litt meir orden i sakene før Greys. Kaos eller ikkje - ingen tirsdag utan sofakrok og Greys! 

Håpar bilda mine inspirerer deg i dag. Våren har endeleg eksplodert ute, men hagevekstane kan nok trenge litt ekstra varme og omsorg innandørs før dei skal ut og blomstre! :) Eg gler meg i alle fall til hagen får meir farge!

Ha ein deilig kveld!

4 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med hus, Guro=) Det høres ut som dere får en veldig spennende sommer. Lykke til=) Vibeke

  SvarSlett
 2. Dissa små husa har eg sett på og :-) fine...

  Og gratulerer så mykje med hus! Såg fint ut :-) og vi gledar oss til å komme på besøk!

  SvarSlett
 3. Ååå, så koselig å se! Takk for at du sa fra inne hos meg:) Jeg synes de ble kjempefine med farge på, de gjør seg mot spirene som du sier. Og gratulerer med hus! Vi kjøpte rekkehuset vi bor i nå for 2 år siden, og jeg kjenner litt på den der "gåsehud"følelsen, hihi. Vi flytta fra leilighet midt i Oslo til lite rekkehus med hage og epletrær i en by i nærheten. Det var en veldig merkelig følelse! hihi

  Ha en god kveld!
  Maya

  SvarSlett
 4. oj oj..så spennende tider dere har foran dere!
  gleder meg til å følge dere inn videre, inn i det nye huset :)

  SvarSlettblogger template by lovebird