lørdag 13. april 2013

Sette hale på grisen

Ein deilig, deilig laurdag. Årets første tur ut på verandaen, til den herlege, fuglespiste sofaen vår. Perfekt til kaffe latter og lesing. Og perfekt liten gut. Og store jenter som leikar og er greie med veslebroren. Og berre for å gjere det klart; dette er ikkje bildet av grisen som skulle få hale à la Tussi! Nei, stikkande nåler og hylande smågrisar vil vi ikkje ha... ;) Lillebror har forresten fått ny pysj/leikedress, og eelskar den. Fargane er heilt nydelege, og kvaliteten på Katvig er som alltid suveren! (Men nei, eg er dessverre ikkje sponsa...)
Jentene fann på heilt sjølv at dei ville sette hale på grisen, og då var det rett og slett enklast og best å feste papiret rett på vinduet. Tusjmerker på glaset var fort gjort å tørke bort, og ungane storkosa seg i vårsola.
I kveld skal eg bli varta opp av mannen, som gjerne ville lage voksenmiddag etter leggetid. Det er luksus. Sitte i sofaen og vente på at maten blir servert! Nydeleg! :) Storesyster skal snart i seng, og freden har allerede senka seg i stova. Eg skal forte meg å avslutte her, slik at eg rekk å lese litt for henne før ho legg seg. Vi held på med Georgs magiske medisin, og den er utruleg moro å lese. Høgtlesing er ein favoritt for meg, og då er det godt å ha barn som vil bli lest for! ;)

Ha ein avslappande laurdagskveld!

4 kommentarer:

  1. I dag har vi virkelig hatt en herlig dag her i Trondheim ja :-) Ser ut som dere har hatt det fint ute i vårsola! Ha en fin kveld!

    SvarSlett
  2. Vår i lufta!!! Like godt hvert år!!! Endelig utetid uten tykke dresser....
    Katvig er herlig, myk og flott i fargene ;0)

    Fortsatt god søndag!

    SvarSlettblogger template by lovebird