torsdag 26. april 2012

Siklesmekke og syvenninner

Gode syvenninner er gull når du vil at produksjonen skal opp! Mine syvenninner og eg samlast nokre gongar i året, og også denne gongen lånte vi ein barnehage der vi kunne sy, spise, skravle, motivere og inspirere kvarandre i fred og ro ein heil dag. Eg var til og med så heldig at eg fekk låne ei overlockmaskin heile dagen, og fekk laga både det eine og det andre... :) Det var jo for eksempel utruleg enkelt å lage fine siklesmekker, med godt utstyr og mjuke gode stoff. Kor eg får tak i lekre, deilige stoff vil eg komme tilbake til ein annan dag. No må eg springe på jobb!  ;)

Ønskar deg ein fin torsdag!

5 kommentarer:

 1. Denne smekken er utrolig søt!!
  Ønsker med overlockmaskin.... men overlock knappen på maskinen min får vel duge.
  Gleder meg til å lese om hvor du får tak i søte myke stoff :)

  Ha en fin dag videre!

  SvarSlett
 2. Kanskje du vil fortelle hvordan du fikk til den krappe svingen ved knappinga på smekka også? Det sliter jeg med å få pent, men ser du klarte det fint!

  Høres forresten ut som lykke på jord, en hel dag med søm, venninner, inspirasjon. Herlig!

  SvarSlett
 3. Så kjekt å sjå deg att! :) Og så herleg med sydag med gode venninner! Gler meg til å lese meir! :) Kjekt at du er attende. :) :) :)

  SvarSlett
 4. Herlig smekke.
  ja utrolig hvor viktig det er med riktig utstyr...det er neo jeg savner...sliker med en enkel maskin, som ikke liker å sy annet enn enkle sting...
  :(
  Jaja!

  SvarSlett
 5. overlock-maskin høres veldig fristende ut Ü Fin smekke, fint stoff, og fint med et gul-knapp-blogginnlegg!

  SvarSlettblogger template by lovebird