mandag 14. mars 2011

Lykkelig som liten

Deilig, deilig krem for mjuk og god og deilig, deilig babyhud!
Eg må berre få anbefale denne kremen, for eg har endeleg somla meg til å fa tak i den sjølv, 
og den er så snill og naturleg og luktar såå godt! (Ja, eg snik meg til å bruke litt sjølv også..)
Det er eit legepar som har utvikla den, og den handlagast av nonnene ved Tautra Mariakloster.
Du kan lese meir om dette produktet og fleire i samme serie her!
Det har vore labert med aktivitet på bloggfronten for meg i det siste... Slik blir det når dagane er fylt opp med andre ting, og overskotet til blogging ikkje er der. Dette er jo noko eg driv med når eg har tid og energi til det, og no kjenner eg at eg vil komme igang igjen.. Det gir jo så mykje tilbake! :)
Skal starte med ein liten bloggrunde no, medan Lillebror søv ein liten dupp, sola skin ute og eg har min favorittmorgonte i koppen som systra mi har laga. Deilig sitrus-mint-rooibush...mmmm!

Ønskar deg ein strålande dag!

3 kommentarer:

 1. Det er alltid kjekt når du kjem med nye innlegg, Guro. Spesielt når det er lenge sidan sist! :) Og trur at alle forstår du har nok å fylle dagane dine med når du har ein liten gut og ei stor jente. :) Kjempeflott bilete av ho i forrige innlegg. Ha ein strålande god vårdag! :)

  SvarSlett
 2. Takk for godt babykremtips...hadde vært deilig med et babyprodukt som både lukter godt og som ikke inneholder alt mulig som ikke bra for babyhuden.
  Ikke så lett å få tid til allting når en har småttiser i huset. Kos deg og NYT teen og dagen :)

  Marit

  SvarSlett
 3. Hei! det var koselig å innom bloggen din igjen etter at jeg har hatt en liten bloggpause. Har ikke prøvd den babykremen men de andre produktene som lages i klosteret på Tautra er veldig gode. Naturlig lukt og naturlige ingredienser! Ha en fin kveld:-)

  SvarSlettblogger template by lovebird