onsdag 17. november 2010

Travle dagar...

Det er ikkje heilt til å tru, men tida går skrekkeleg fort, og blogginga blir dessverre nedprioritert. Men ærleg talt, eg burde absolutt få til meir enn eitt innlegg i veka! Skjerpings no! Eg har jo såå mykje å blogge om, både fordi eg boblar over av innestengt kreativitet og fordi eg har så mykje eg vil vise fram. 

Først ønskar eg å ta fatt i dei mange prosjekta mine. Tankar om julepynt, julegåver, adventskalender, lysestakar, kransar, babyklær, strikketøy osv... Og eg klør i fingrane etter å lage system i rotet mitt. Fikse i bokhylla, i kjøkkenskapa, i kleda, i sysakene osv... Men i staden sitt eg altså her og bloggar med eine handa, medan den andre held rundt lillebror som ligg på brystet mitt. Av og til ligg han jo i vogga også, men han søv mest om kvelden, og då er eg så trøytt at eg ikkje får gjort noko uansett. Nokon som kjenner seg igjen? Det handlar mest om pupp, bleier og byssing for tida....

Må forresten drive med litt reklame... Har fått eit heilt herleg leiketeppe frå Birgit&Benny. Inspirerande og flott! Og sjå den fine spurven i tre frå Little Alouette, som lillebror kan bruke som bitering om nokre månader. Likar så godt desse tinga! Og ja, vi har fått mykje anna fint også - takk!!

På det øverste bildet ser de dagens foto av skatten min, ved sidan av eit bilde av to (nesten) ferdige waldorfdukker. Dei skal vere med på julemarknad i barnehagen på søndag!
Bli med du også! Klikk på bildet under for meir informasjon.


Ha ein fin ettermiddag, og så sjåast vi snart igjen, håpar eg!

9 kommentarer:

 1. Håper du nyter barseltiden! :) Jeg er så misunnelig! Han er et nydelig lite vidunder å se på ihvertfall.

  Hilsen fra meg :)

  SvarSlett
 2. Bruk tiden på familien isteden! vi venter jo her når du har tid og overskudd til oss:)

  tenkte meg på steinerskolens sitt julemarked her i bergen til helgen- det har blitt en tradisjon de siste årene:)

  klem ellemell

  SvarSlett
 3. Så koselig med livstegn fra deg! Jeg er helt enig med Ellemell; familien først, bloggeland etterpå! ;-) Håper du nyter tiden! Sikkert lettere denne gang enn første gang?! Lykke til på marked til helgen!

  Klem, Ingvild

  SvarSlett
 4. Men åh, så søt lillebror er! Kjenner igjen det med at det meste av tiden går med til baby.

  Husker også at jeg hadde mange planer den første tiden, men man lærer jo fort at det er den lille som bestemmer hvor mye som blir gjort.

  Kos deg med lillebror, og litt småprosjekter innimellom:)

  SvarSlett
 5. Som jeg kjenner meg igjen!
  Her har det gått 5 måneder siden lilleprinsen kom til verden og det er først nå at jeg har begynt å prioritere bloggingen litt igjen. Prøvde meg på å blogge og amme samtidig et par ganger, men det funka dårlig syns jeg.. hihi..
  Også blir de jo aldri så små igjen, mens jula kan du jo pynte til neste år også, så kos deg så mye du klarer med den skjønne lille :)

  Klem fra Anette

  SvarSlett
 6. Han er jo bare så fin da! Og nydelige bilder som vanlig!

  SvarSlett
 7. Jeg skylder et KÆMPE til lykke med vidunderet. Åb, hvor er så nyfødste børn da skønne at se på.

  Stort til lykke.

  (Bedre sent end aldrig..den aften jeg ville skrive til lykke første gang, virkede det ikke)

  Kram
  Karen

  SvarSlett
 8. Nydeleg baby og nydelege dukker!

  Eg forstår godt at bloggen kjem litt i andre (eller tredje...eller fjerde..) rekke no. Berre kos deg, du! :)

  SvarSlett
 9. Føles ut som det er en evighet siden din lillegutt kom til verden. Lurer på om jeg skal ta litt modnings akupunktur snart.

  Kos deg! Fine gaver dere har fått!

  SvarSlettblogger template by lovebird