torsdag 2. september 2010

Kaffekos og babyutstyr...

Enda meir mat... Denne gongen er det pappa som skulle kjøpe egg til meg, og kom heim med litt kaffemat. Ganske gode, og ekstra godt med litt kaffe til. :) Her er kanelsnurrane plassert på eit fat heilt etter min smak, som eg fann på loppis i Sverige tidlig på sommaren. Nydeleg form og fantastisk farge! (-åh, om eg berre hadde orka å gå og sjekke kva dei heiter...men nei, no sitt eg så fint i stolen min.) ;)

Eg må beklage den evinnelege gule duken...den har gått frå å vere fresh sommarduk i vår, til å bli sliten hobbyduk no. Hihi...og sjølv om eg innimellom får rydda bort hobbyane mine frå kjøkkenbordet, så kjem det fort tilbake. Og slik måå det jo berre vere! Om hobbysakene er rydda bort, så er det jo rett og slett umulig å bruke dei! 
Noko for ein kvar smak.. Her serverast både kaffe latte, presskannekaffe og o'boy! Og alle koppane har ei historie som eg kan. :)

Til sist må eg vise eit bilde av gårsdagens store prosjekt. Eg har streva lenge med det, og er verken heilt ferdig eller heilt fornøgd... Men eg har trua på at det skal bli bra!
Etter mykje om og men endte vi med å kjøpe brukt TFK vogn til lillebror, fordi den truleg er den mest bekkenvenlege vogna. Men eit stooort minus med den er at sportsdelen ikkje kan vendast, og at du ikkje kan ha barnet mot deg etter at bagen har blitt for liten. Eg VIL ha barnet mitt mot meg, for eg VIL ha den kontakta og kommunikasjonen! Så då gjekk eg på nett og fann Multi X! Så no har vi ein utruleg praktisk, men ikkje særleg estetisk bag til vesleguten. Den kan gjerast om til sittedel, og dermed skal den vere fin å bruke til barnet er omtrent 18 månader. Så lurt!

Så var det det litt vanskelege prosjektet mitt, då... Ein voksipose! Det grøne trekket er eit gammalt dynetrekk kjøpt på bruktbutikk i Gøteborg, og eg har funne ut at det er heilt perfekt til denne bruken! De får heilt sikkert sjå betre bilder seinare...no gjenstår litt småflikking, knappeshopping på den gøye knappebutikken i byen og så må eg bestemme meg for om den passar i bagen, eller om posen rett og slett er for stor..sukk!
Har du prøvd denne bagen, kanskje? 

I kveld skal eg imidlertid ikkje streve med noko prosjekt, men heller slappe av og spise reker med pappa. Det er også kosleg, og enno ein gong må eg berre konstatere at eg er heldig! Snille pappa som passar på oss jentene medan Mannen er bortreist! :)

Ønskar deg ein fin kveld!

8 kommentarer:

 1. For en glimmrende bag!!! vi har også tfk, og er nå gått over til sportsdelen, og jeg syns det er så tidlig å ha ham vendt fra meg:(
  Hva kostet den, og hvor kjøpte du den?

  SvarSlett
 2. Voksiposen ser ut til å bli lekker:)

  Kos deg med pappaen!

  SvarSlett
 3. Du virker i relativt god form om dagen :-) Godt å se! Er han ute på tur igjen? Bra du har noen som kommer! Klem

  SvarSlett
 4. Heisann :) Jeg har ikke prøvd den bagen. Jeg kjøpte simo vogn fordi den hadde den største bagen og jeg visste at jeg fikk en stooor baby ;) Jeg også sydde voksipose, og når han ble så stor at bagen forsvant var det helt glimrende med stor voksi!! Men som du sier, simo er ikke veldig bekkenvennlig ;) Jeg har kronisk bekkenleddsyndrom. Heldig du er som har familie som stiller så opp da :) Sender deg en klem med ønske om en dag med minimale smerter ;) Tone

  SvarSlett
 5. Voksiposen ser jo veldig lovende ut :-)
  Ønsker deg ei flott helg!
  Jeg ble så frista av kakebildene i innlegget under, at jeg tror den må prøves ut som kaffebrød her i huset i helga ;-)

  SvarSlett
 6. hei:)
  nydeligt fat:)) å di e så koselige di mummi-koppane! å knagane fine voksipose:) har desverre ingen erfaring m verken vognå elr bagen... men d e greti å konna ha sportsvogndelen begge veier, elr å konna snu styre elr ka ein kalle d, å då isje bare i forhold t å ha ungen imot deg, men og i forhold t vind å ver:)
  June:)

  SvarSlett
 7. Vi har tfk og er på mange måter fornøyd med den. Men som du sier et stoort minus med sportsdelen som ikke kan vendes mot den som triller. Vil gjerne vite litt mer om den baggen dere har kjøpt jeg også!! Men vogna er stor og god når ungen blir lang og stor :-) Ingen tak i hode liksom og det er bra!

  SvarSlett
 8. Hei på deg! Skulle bare innom bloggen min en liten tur mens kaffen koker opp..da er der gjort. Så høstlig et innlegg! Sommeren ER over...Kjenner jeg fikk lyst å tenne peisen..hvis jeg hadde hatt en :-) Samler du konsekvent på servicet i ulike blåtoner eller? Eller tilfeldig? Matcher gjerne selv!! Festlig! Så elsker jeg Mummin koppene! Kjøpte akkurat"kjærlighet" i rosa. PS. Følg med på Sinnasnekkern på tirsdager davel. Har en rolle der, ofte med gjenbruksideer på lur! Ofte mot slutten. Så har jeg en Kahler giveaway om du liker dem. Litt av hvert på en lørdag! :-) hilsen Signe

  SvarSlettblogger template by lovebird