tirsdag 21. september 2010

Bursdagsinvitasjonar og forelskelse...

Tenk at mi vesle jente snart fyller fem år! Det er verkeleg ikkje til å tru at så lang tid allerede har gått sidan ho kom til verda! Det skal i alle fall feirast med brask og bram, med eller utan lillbror til stades... ;) 

Vi fann ut at det er vanskeleg å skulle planlegge bursdagsselskap om to veker, så vi framskundar feiringa, og tar den no medan lillebror er inni magen, og når mammaen til tider er i form til å lage til selskap. :) Så no skal eg planlegge godt, og velge enkle, men gode løysingar, slik at festen blir akkurat som verdas beste jente fortener og ønskar seg. Vi begynte med invitasjonane i går, og valgte ei relativt enkel og grei løysing. Ja, ho ville jo helst ha prinsesseinvitasjon, men det hadde vi nok ikkje i hus..hihi. Vimplar og sommarfuglar vart ikkje dumt det heller, og så var det jo moro å lage dei saman! :) -dessutan var nok glitteret det aller, aller viktigaste uansett!
Eg og storesyster låg tett inntil kvarandre i kosesenga i går og la planane. I utgangspunktet tenkte eg at vi skulle ha få gjestar, og for eksempel invitere berre jentene på omtrent samme alder. Men då eg spurte henne kven vi skulle invitere kom svaret veeeldig raskt:
A: Håkon! Han sussar meg på munnen...hihi! Han gjer alltid det...hihi!
G: Å? :) Er de kjærestar, kanskje?
A: Neida, vi berre leikar saman.
G: Men likar du at han sussar deg på munnen?
A: Ja! Då kriblar det i magen min, og magen min ler!!
Det var ei fantastisk fin stund vi hadde! Ho snakkar rett frå hjartet, og er heilt utruleg god til å sette ord på ting! Joda, det er nok storesyster sin første forelskelse...herleg! På kvelden då vi laga invitasjonane fortsatte fokuset på denne skjønne guten. Han skulle nemleg ikkje ha sommarfugl på sitt kort, for der spurte ho så fint om ho kunne få lov til å teikne ein prins og ei prinsesse i staden, og det var altså dei to. Han med lyst hår med litt krøllar i, og ho med rett hår og krone... Og ho fnisa og fnisa...moro!
No kjenner eg kaffelukta frå varm espressomaskin, og skal kose meg med ein deilig latte medan eg førebur bursdag og andre foreståande ting...

Håpar du opplever den gode kjensla i dag,
at det kan krible i magen din
og at du kjenner magen din ler...!

11 kommentarer:

 1. Så herlig fra femåringen!!! :-) Kjenner det er nesten rørende søtt å lese! Nydelige bursdagsinvitasjoner også - utrolig kreativt med ny skjønne vimplene på forsiden! Det er definitivt et noter-bak-øret-tips! ;-)

  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Fantastisk at høre sådanne ord fra sådan en lille pige. Ren lykke!

  Håber I får en fantastisk fødselsdag, tillykke med hende :)

  SvarSlett
 3. :-) Dette fikk meg til å smile gjenkjennende. Husets fireåring har også kjæreste, og blir så herligskjønn flau når vi snakker om det.

  Superfine invitasjoner!

  SvarSlett
 4. Åh så herlig! Ja det er virkelig fantastisk hva de små kan si innimellom:)

  Så fine invitasjoner, smart ide!
  Håper dere får en fin feiring, og at lillebror holder seg inni magen til bursdagener ferdig!

  SvarSlett
 5. Så nyydelig hu jenta di er!!
  Jeg husker faktisk min første forelskelse! Da var jeg 4 år og bodde i Oxford, England. Gutten het George og gikk i samme barnehage! Husker fortsatt godt hvordan vi løp rundt ute og lekte at jeg var prinsesse og han var ridderen som skulle redde meg:)

  Klem Sissel

  SvarSlett
 6. Gullkorn helt klart! Må få skrevet ned flere av samtalene jeg og Emilie har, så herlige samtaler.

  Digger de kortene! Var på barnebursdag her på søndag. Mammaen hadde hengt opp mange remser med småvimpler i papir, så søtt. Ellers trenger man ikke lage mer enn pølser, en stor sjokoladekake og feks gelé. Ha litt forskjellig drikke/brus og det blir fest i heimen.

  SvarSlett
 7. så godt forklart!! "magen min ler" det er jo akkurat slik det kjennes ut når man er forelsket..alt bobler og snur seg inni der..herlig!

  ballonger er et sikkerstikk her i heimen, det kan være så rotete og spontant som bare det, men har vi ballonger så er stemninga der!!

  lykke til med bursdag og stor-jente-feiring!

  hipp hipp hurra!

  SvarSlett
 8. Så herlig!! de små kan å sette ord på tingene:)) er litt imponert over de fine vimpel invitasjonene :)
  ha en super feiring!!

  veronika

  SvarSlett
 9. Så fine invitasjoner- og lurt å fremskynde bursdagsbesøk for prinsessen! Så får hun sin egen dag:)

  gode gullkorn fra barnemunn:)
  klem ellemell

  SvarSlett
 10. Hihihi! De er så sjønne! Å så koselig invitasjon- tenk at min Håkon fikk den aller fineste ;)

  Mette

  SvarSlettblogger template by lovebird