onsdag 21. april 2010

Nytt og fresht

Herlege, vårlege, fargeglade, lyse, lette, fulle av minner... 
Endeleg har eg sydd nye putetrekk til sofaputene! Og eg er så utruleg fornøgd! :) Joda, mannen var litt skeptisk då han såg kva eg holdt på med, men han likte resultatet. Og så matchar putene sjølvsagt vimpelrekka som heng på veggen i stova. I utgangspunktet skulle den vimpelrekka vere til fest og moro, men den er så fin at eg ikkje kan ta den ned... Kanskje har du sett bildet før, men eg må vise det igjen. Eg har brukt nokre av dei samme stoffa, og nokre nye. Det er gammalt og nytt, brukt og ubrukt om kvarandre, og eg hugsar korleis og kvifor eg har dei ulike stoffbitane, og det er jo halve sjarmen (minst)!
Det er forresten moro å sjå at teljaren nærmar seg 20 000 besøkande, og eg har begynt å tenke på ein passande give away for å feire.... 
Følg med, følg med...!

Ha ein herleg dag, venner!

10 kommentarer:

 1. Sykurs nå!

  Utrolig fin sofapute, ønske ønske!

  Vimpelen var også fresh :) Skal nok få vite alt om Åre.
  Fortsatt god uke!

  SvarSlett
 2. Så fint det var, både putetrekkene og vimpelrekka. DEilig med fine lyse, duse farger nå om våren:-)Har en ide om at jeg skal få sydd hver sin vimpelrekke til ungene... men vi får se når tiden strekker til:-)

  SvarSlett
 3. Så sommerlige og fine farger!! :-) Skjønner godt at du er fornøyd med de putene!!

  SvarSlett
 4. Så deilige farger!!!

  Legger meg til som følger......for jeg kommer tilbake.

  SvarSlett
 5. Full av inspirasjon og kreativ lyst har jeg virkelig prosjekt på gang jeg også Guro!....stoff er handlet inn til vimpelrekke og praktisk barnehagebag (umulig å få alt som skal være med fram og tilbake til bhg i sekken)...og så har jeg begynt å strikke...ikke mindre enn to søte kjoler er i produksjon....jubiiiii og det er jo så gøy:)
  Trivsel i lange baner om dagen ja:)

  Klem fra Julie

  SvarSlett
 6. Hei Guro! Takk for varme ord! Jeg er ikke alltid så flink til å besvare kommentarer, men setter stor pris på dem! Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 7. Superfine putetrekk !!
  Cecilie

  SvarSlett
 8. HVor hyggeligt og forårsfint. Masser af forårskram til dig og hele familien.

  SvarSlett
 9. Så fine puter, Guro!
  Også føler eg at eg eig litt i dei, sidan eg kjenner igjen noko rosa-rutete stoff som mamma sydde kjole av til meg! Og til deg? Hadde vi like, skal tru?

  Stor klem frå
  lisjesøstra di

  SvarSlett
 10. Åh vimpel rekker var bare utrolig fin! og flotte puter :-) Puter er gøy.
  Klem fra BlandetLoft

  SvarSlettblogger template by lovebird