torsdag 15. april 2010

Litt av ei frue!

Ein dag før påske var eg den heldige vinnaren i ein fin give away! 
Det var herlege Rakel med bloggen Fruens syslerier som var den gavmilde, og ho har ein av favorittbloggane mine! På bloggen hennar kan du lese om små og store ting, kreative saker, interiør, bøker og litt av kvart. Ho har ein utsøkt sans for fargar og det estetiske, samtidig som ho skriv på ein veldig god måte. Etter mi meining er det ein uslåeleg kombinasjon... :) Takk til deg for masse inspirasjon! -og eg gler meg til å finne på noko kjekt med dei fine små tinga i pakken!
Akkurat no foregår det ein ny give away hos Fruens syslerier,
og du kan vinne lekre gåver frå Girlie Hurly.
No i ettermiddag har eg kosa meg med ei bok, og det er så kjekt! Trur eg må komme med nokre bokanbefalingar snart... :) Men veit du, medan eg satt under teppet mitt og drøymde meg bort snødde det ute, og no ligg det eit tynt, kvitt snølag på plenen utanfor vinduet! Det hadde eg ikkje planlagt, altså! Men det var vel kanskje like greit at det var kvitt det vart, og ikkje grått av vulkansk oske... Eg lar meg fascinere av slike naturfenomen, men det er jo synd for dei som rammast av det.

Håpar du er der du aller helst vil vere i kveld!

6 kommentarer:

 1. Hei! Er akkurat der jeg vil være i kveld jeg! I sofakroken med laptopen på fanget! :-)
  Ha en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 2. Åh, var innom Girlie Hurly sist jeg var i København. Der hadde de såå utrolig mye fint! Tror jeg skal joine den giveawayen hos Fruens syslerier.. :) Jeg er også der jeg vil være, heldigvis; "Flyr" mellom sofakroken og symaskinen etterhvert som idéer daler ned i hodet på meg.. :)
  LenaE

  SvarSlett
 3. Godt at du er tilbake i bloggen din! :)

  Ha ei god helg!

  SvarSlett
 4. HEJ Guro!
  Så mycket fint du vunnit! Jag blir inspirerad av alla fina tyger där. Tack för din långa och trevliga kommentar hos mig idag, gör mig glad♥

  SvarSlett
 5. Hei!!
  Takk for koselig kommentar i bloggen min - og kjekt at du er tilbake :)

  Jeg må visst inn på Fruens syslerier, blogger med inspirasjon liker vi.

  Ha en nydelig lørdag - håper snøen er borte igjen?!
  Klem

  SvarSlett
 6. åh , de där japanska trycken är ljuvliga!!

  SvarSlettblogger template by lovebird