lørdag 2. juni 2012

Action hos Finn

Her vart det fart! :) Eg har laga annonse på Finn.no, for å selge unna pent brukte klede. Og jammen var det mange som var interesserte! Moro! Du kan finne den her, om du vil. Trur jammen eg må finne fram meir og selge unna, for vi har jo ikkje bruk for det lenger... Her i huset sorterast kleda i fleire omgangar, i mange bunkar, og med mykje fram og tilbake. Fretex? Nokon som vil arve? Selge? Samle på? Unisex? Sesong? Må reparerast? Joda, eg har nok å halde på med, om eg vil... ;)

Ha ein strålande laurdag!


5 kommentarer:

 1. Så flink du er=) Vi gir bort det vi har av utvokste klær til gode venner. Flott at noen vil kjøpe og arve slik at vi slipper å kaste klær som fortsatt kan brukes=) Håper dere får ei fin helg. Vibeke

  SvarSlett
 2. dette kan vi like! synes bruk og kast med klær er forferdelig, så flott med rullering ;)
  her i huset sorteres klærne i kasser, merkes "jente 4 år" gutt 2 år osv, og sendes videre til neste familie. jeg har 3 familier jeg sender til, og etterhvert 2 jeg får fra, genialt! ..fryktelig morro å se andre unger kledd opp som "mine" barn og ;)

  SvarSlett
 3. Supert , helt enig! Blir trist når jeg kaster fine klær. Leveres til bruktbutikken i nærheten :-) og så nå jeg ser sparkebuksa men minner kjøper jeg den tilbake:-) (har hendt ja). Klem herfra og ha en super lørdagskveld :-)

  SvarSlett
 4. Ja, Finn.no er en flott ting. Har kjøpt og solgt mye der opp igjennom åra. Har fleipa med gubben at om han ikke oppfører seg, kan det hende han ligger ute på¨Finn han og!;)
  Thihi

  SvarSlett
 5. Finn er knall - har både kjøpt og solgt der :)

  SvarSlettblogger template by lovebird