mandag 14. mai 2012

Mandagsstjerna

Mandag kveld. Ei ny veke er i gang. Ei god helg er over. Håpar veka også bringer mykje glede! :) 
Eg viser fram sybilder igjen. I dag har eg hatt på meg den nye tunikaen min på jobb, og har vore så stolt! Endeleg har eg sydd noko til meg sjølv! Noko som vart vellukka! :) Og eg vil gjerne sy meir også no, når eg først har fiksa og triksa med mønsteret, slik at det meir eller mindre passar til min kropp. Mønsteret har eg funne i boka Made by me, og det er Sukkertøykjolen fra Klinkekult. Min kjole er av lilla babyfløyel og med prikkar på armane. Ikkje noko meir pynt. Less is more, sa mannen. ;) Kjempegøy og akkurat passe enkel å sy!

Stjerna på bildet sit på ei herleg bukse eg tidligare har sydd til Lillebror. Han var så fin i den på laurdag! Vi kosa oss, men det viser kanskje bildet? Mannen måtte knipse bilder, når vi først gjekk i heimesydde klede begge to! ;) Denne guten er stjerna mi...og sjølvsagt er søstra det også! Varm i hjartet!

Eg vil ønske eg ei god og glad veke!

9 kommentarer:

 1. Herleg. Det hørast ut som det har vore ei fin helg.

  Vi fekk og det, tross regn og kaldver. Ungane sov samtidig og eg fekk både lagt opp bukse til mannen og sydd ny fotpose til storebror si vogn. Og blogga litt ikveld. Meir enn på eg veit ikkje kor lenge.

  God veke til deg!

  SvarSlett
 2. Så inspirerende!! Kjempefin kjole, fin kombinasjon!! Hadde tenkt å prøve meg på den kjolen jeg også :)
  og den stjernebuksa til stjernegutten var jo bare helt nydelig!
  :O) Kjekt at du viser oss det!
  Klem fra Nina

  SvarSlett
 3. takk for titten! så flink du er, og for en god følelse det må være å ha på seg noe man har sydd selv, føler seg vel i og er stolt av!
  ;)

  SvarSlett
 4. Dere var kjempefine :) Jeg har lenge tenkt å sy meg noe selv, uten å ha fått gjort det. Tror jeg må bare skaffe meg den boka :)

  Ha en god tirsdag!

  SvarSlett
 5. Lilla er nydelig, og den tunikaen ser veldig fin ut!

  Har tenkt en god stund på å prøve å sy noe til meg selv, men synes det er så skummelt - har ikke lyst til å finne ut hvor mye stoff som må til for å dekke kroppen min :-/ Og så blir bitene så store i forhold til barneklær og kjoler til en 3-åring...!

  Har du noen gode tips?! Tålmodighet?! :D ;)

  Ha en fin-fin dag!

  SvarSlett
 6. Det er så gøy å sy til seg selv og barna. Nå er det veldig lenge siden jeg har fått tid til det. Men i ferien skal jeg!

  Ha en riktig god uke du også!

  SvarSlett
 7. Guro, du er så utrolig flink=) Skulle ønske jeg kunne sy som deg. Koselig at du blogger igjen... savner bloggen din. Håper alt står bra til med dere=) Vibeke

  SvarSlett
 8. Koselige bilder:)
  Hjemmesydde klær er herlig!

  SvarSlett
 9. Hva med et helfigurbilde? Jeg vil gjerne se bilde av hele tunikaen. :) Takk for i går - det var koselig! Og litt dyrt... :)

  SvarSlettblogger template by lovebird