onsdag 30. mai 2012

Stoff og agurkar

Det er altså ikkje agurktider heilt enno, sjølv om overskrifta kunne antyde slikt noko. Tvert imot er det så mykje som skjer i nyheitsbildet for tida, at det er godt å koble ut med blogging og kreative syslar! Slik såg sykroken min ut denne føremiddagen. Eg er i streik, og nytta tida før streikevakta på å passe jenter som ikkje fekk komme på skulen, og samtidig leite fram symaskina igjen. Og begge deler var kjekt! :) I den kvite blomsterpotta veks forresten agurkplanten min. Eg måtte flytte den over i større potte i går, og det er litt skummelt. Vi får håpe den trivast og har det bra!

Eg har jo lova å seie noko om kor eg får kjøpt fine og deilige stoff, men eg har ikkje bilder av desse stoffa i dag. Om du klikkar deg inn på desse lenkene, tenker eg imidlertid du kan finne både det eine og det andre...
 • Stoff og stil  - stort utvalg og greie prisar
 • Gekko - mjuke, fine og gode stoff frå ei favorittbloggedame
 • Trendsales - ulike selgarar og eit enormt utvalg av retro og vintage stoff
 • Volksfaden - stort utval og super service
 • Etsy - kos deg med jakta på alt det fine
Eg trur dette er der eg har handla mesteparten av stoffa mine. Og sjølvsagt kjem det eitt og anna stoff frå Panduro og frå skap og skuffer og loppisar rundt omkring... Samlinga er stor, og det er i grunnen synd at det hopar seg opp! Nei, no skal eg klippe og sy litt meir med det samme! Sola er borte frå sykroken i stova, men jammen er det fantastisk deilig at det er så lange og lyse kveldar no!

Ha ein strålande kveld!

7 kommentarer:

 1. Blir alltid glad av bloggingen din! Håper du koser deg bak maskinen!

  SvarSlett
 2. Det er så koselig at du blogger igjen=) Håper dere har det fint. Klem fra Vibeke

  SvarSlett
 3. For ein fin syplass du har, må vere inspirerande å sitte der:-)
  Kos deg med syinga. Håper du viser resultatet på bloggen din:-)
  Klem

  SvarSlett
 4. Åh, som vanlig så herlige bilder! Og takk for linken til meg :-D Du har vel ikke rukket å sy av Fairystoffet enda? Jeg tok meg faktisk i kragen og sydde en sommerT-skjorte til meg selv i går, godt inspirert av deg :-) Har bare ikke fått tatt bilde av den enda, det er der det strander hos meg for tiden. Lykke til med streikevakt og streikepuslespill! :-)

  SvarSlett
 5. Så kult at du prøver deg på agurk dykning:))) hold oss oppdatert:))

  SvarSlett
 6. For et herlig bilde av sykroken din!
  Blir alltid så glad av fargene dine.
  God helg til deg1

  SvarSlett
 7. Nyydeleg bilde frå den lyse, gode stova:-)

  SvarSlettblogger template by lovebird