lørdag 25. juni 2011

Med sansane på vidt gap...

Eg er inne i ein god stim om dagen. Eller heiter det steam? (Ja, for det er jo ingen andre som sym saman med meg, og det går jo nesten så det dampar her...) Hm. I alle fall - her går det så det susar! ;)

Sanseputer i fleng har blitt til ved sybordet og i sofakroken (!) og dei som ikkje allerede er solgt ligg ute på Epla. Dei går som nybakt brød (eller varmt hvetebrød, om du vil) - og er så populære hos dei små!
Barn frå 5-6 mnd alder elskar å plukke og smake på alle lappane! Eg brukar stoff og band med ulike teksturar for å stimulere den taktile kjensla, kontrastar for å stimulere synet og eit lita, forsiktig bjelle for å stimulere hørselen. Nokre brukar den til leike andre til kos. Og kanskje finn du også ei du likar? 

I løpet av dagen håpar eg å få fullført dei siste fem som ikkje er tatt bilder av enno, så då blir dei også lagt ut på butikken min. Der er det forresten enno salg på alle ringar og utvalde hårspenner. ;)
Det var forresten utruleg koseleg å få så mange kommentarar på gårsdagens innlegg! :)
Og eg har ikkje greidd å sleppe det heilt enno, for det er noko med såpass personlege innlegg... Eg blir liksom aldri heilt ferdig med dei. Får ikkje sagt alt eg eigentleg vil seie, og veit ikkje heilt om andre legg det samme i orda som det eg gjer. Men sidan responsen var god, tenker eg det var greit likevel. Og alle dei orda som mangla, dei seier eg direkte til mannen i staden... ;) De får ikkje riktig alle detaljane, nemleg. Hihi :)

I dag hadde eg tenkt at sola skulle skinne over Trondheim, slik at hagearbeid og leikehytteoppussing skulle vere ein leik. Det er liksom ikkje like gøy i regnvèr... :) Men no er det opphald, og som den evige optimisten eg er, satsar eg på at lyset eg ser langt der borte i sør skal fordrive dei grå skyene! Kom igjen! :)

Ha ein strålande laurdag!

4 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig blog, du har, Guro. Meget inspirerende, du kommer med det samme paa min favoritliste! Godt, at Karen Klarbaek henviser til dig. Ha' en smuk weekend, kaerlig hilsen fra Erika

  SvarSlett
 2. hei guro
  og takk for fin hilsen inne hos meg. godt vi er flere som deler tilnærming til tinga rundt oss :)

  flotte og sanselige ting du lager!
  kunne du sagt fra når epleklokkene kommer inn igjen? kanskje til og med legge av ei til meg?

  beste hilsner og
  lørdagsklem fra Åpent hus

  SvarSlett
 3. Næ, så fine dei er! <3 Me likes! Det grøne stoffet med kvite blomar, som er på biletet i midten på det nederste bildet, det har eg og - berre i burgunderraudt! Trur det må vere heilt likt! Kjempefint. <3

  Og eg DIGGA syklubbsmåkakene! Superduperkule! :D

  SvarSlett
 4. De er meget fine! -Alle sammen :)
  Skøn blog du har!

  SvarSlettblogger template by lovebird