onsdag 16. mars 2011

Siste sjanse...

No har eg gått gjennom alle kategoriane i Håndlaga 2011, 
og har nominert fine ting og flotte folk i aust og vest. Bli med du også! 

På bloggen sin skriv dei dette:
Strikker du votter? Syr du dine egne klær? Snekrer du leketøy?
Bli med på årets store begivenhet og vinn flotte premier!
Vi arrangerer Håndlaga 2011; en mønstring for skapende sjeler over hele landet!

I Norge er det utallige dyktige mennesker som lager, former og skaper til seg selv og til andre. Inntoget av sosiale medier de siste årene har gitt oss helt nye møteplasser; blogging, fotoutveksling og markedsplasser for håndlaget har stimulert og gitt næring til et stort virtuelt fellesskap av kreative mennesker.

Vi ønsker å rette søkelyset mot den store bredden av håndlagede ting i Norge, vise fram håndarbeid av høy kvalitet og feire fellesskapet som får fram slike gjenstander. Derfor utlyser vi denne konkurransen, et norsk mesterskap i håndlaget!
Konkurransen finner sted på handlaga.no. Det vil være åtte kategorier som vi håper skal klare å fange opp bredden innen dette feltet. Alle kan nominere til konkurransen og man kan nominere to gjenstander til hver kategori; en selvlaget og en laget av noen andre. Alle gjenstandene må være publisert på nett, f.eks. i en blogg, på Epla eller annet nettsted.
Nominering foregår i perioden 28. februar til 18. mars. Når denne runden er over vil et dommerpanel vurdere alle nominasjonene og plukke ut ti finalister i hver kategori. Disse blir kunngjort her i bloggen 30. mars, og da åpner vi for avstemning! Alle som vil kan stemme i hver kategori.
Avstemningene er åpne frem til 12. april, og 14. april kunngjør vi vinnerne!
Takk til arrangørane og lukke til!

3 kommentarer:

 1. Så hyggelig at du også ville være med, Guro!
  Nå begynner jeg å bli kjempespent på hva dommerne kommer til å velge ut!

  SvarSlett
 2. Den "greia" her har eg visst ikkje fått med meg... Så koseleg at du ville nominere meg då :-) litt overraska, er jo så mykje fint handlaga!

  SvarSlett
 3. tusen, tusen takk for nominasjonen! så koselig Ü
  jeg hadde faktisk glemt dette, men nå fikk jeg nominert litt helt på tampen! (blant annet ei av dine råfine sanseputer).

  SvarSlettblogger template by lovebird