tirsdag 16. mars 2010

Gode med kvarandre

Vi skal vere gode med kvarandre! Vi skal ta vare på kvarandre, bry oss om kvarandre og løfte kvarandre fram. Dette øvar vi på i jobben min kvar dag! Er ikkje eg heldig, vel? :)

Eg har hatt bloggpause i ei vekes tid no, og det er så kjekt å høyre at eg er sakna. Vennar som sender melding og lurer på korleis det går, rett og slett fordi det er så lenge sidan dei har høyrt noko frå denne kanten... Hihi! Eg blir i alle fall veldig glad for slikt, sjølv om det slett ikkje var meininga å bekymre nokon. Av og til er det berre slik at eg treng ei lita pause, og då lukkar eg maskina nokre dagar. I juleferien gjorde eg det samme, og syns det er strålande kjekt å komme tilbake etter eit slikt lite avbrekk! 

Tidligare budde vi i blokk, og i den blokka budde det ei dame som vi hadde litt kontakt med, og som var så kosleg. I ettertid har vi ikkje hatt mykje kontakt, men begge julene har vi vore på døra med blome til henne. Det er så kjekt å vise at vi bryr oss! Og vi har fått tydelege tilbakemeldingar på at ho set stooor pris på det! Det er også fint! Du kjenner nok orda (som vi brukte å skrive i minnebøkene til kvarandre då vi var små):

Den største gleda du kan ha, 
det er å gjere andre glad!

På bildet ser vi Lille A med Ole Brumm i fanget. Ho har erklært at han no er ei jente, for han fekk på seg den skjønnaste ullkjolen som ho gamlenaboen hadde strikka. Herleg jente, og herleg med heimestrikka bamsekjole som seier meir enn ho greidde å skrive i kortet vi fekk. :)

Ver gode med kvarandre!
Klemmm...

12 kommentarer:

 1. Godt du er tilbake :)
  Så flott barnerom på forrige innlegg - kjempefint!

  Du får en liten solskinnsaward av meg fordi denne bloggen er så skjønn :)

  Klem

  SvarSlett
 2. Hei.
  Jeg har vært innom bloggen din titt og ofte de siste månedene uten å gi meg til kjenne, så nå synes jeg det var på tide å legge igjen en hilsen. Jeg synes du har en veldig fin og inspirerende blogg! Nå har jeg kommet igang med min egen lille blogg, og da er det mye lettere å få lagt igjen kommentarer rundt omkring.
  Jeg kommer til å titte innom hos deg snart igjen.
  Synes forresten at barnerommet du viste fram i forrige innlegg var veldig flott!

  SvarSlett
 3. Å så fint bilde! Og for ei koseleg tekst du gir oss i dag, Guro- til pur glede!
  Klem, mams

  SvarSlett
 4. Herlig innlegg!
  Så skjønt bilde og fine ord- som er så viktig! Elsker virkelig nynorsk :)

  Ver gode med kvarandre ;)

  Mamma var fra vestlandet, hun skrev på nynorsk. Jeg blir nostalgisk.

  SvarSlett
 5. Kjekt å ha deg tilbake!
  Nydeleg bilde og tekst, Guro! Det er så lite som skal til altså.

  Ha ein finfin onsdag"
  Klemmen

  SvarSlett
 6. Dejligt at have dig tilbage! Men jeg forstår nu godt lysten til en pause i ny og næ :)

  Skøn, skøn lilla bamsekjole, og endnu bedre, at dene r en gave.

  Ha en skøn dag
  KH Helle

  SvarSlett
 7. Hei kjære deg!
  Tuuuusen takk for super koselige kommentarer på bloggen min! :-) Du har et godt poeng ang. awarden, og det er også et av mine måll; SKAL bli bedre på å legge igjen spor etter meg (i form av kommentarer) - og det gjelder også her! :-)Du er på min bloggliste, så her er jeg innom ofte! Og da er det jo fint at du vet om det - og ikke minst at du får resons på det du skriver!! Det har jo faktisk litt å gjøre med det du har skrevet ger; om å gjøre andre glade og bry oss om hverandre! Laaang avhandling der altså.... Poenget: Enig med deg!!! ;-)

  PS! TUSEN takk for at du vil være med på giveaway'en min! Følger kan du bli når følgekanen bestemmer seg for å samarbeide! :-)

  Klem fra Ingvild

  SvarSlett
 8. Så fine ord, og så viktige ord. Godt å bli påminnet fra tid til annen, for det er så lett å glø
  emme i hverdagens kjas og mas.

  Har lest litt nedover bloggen din her, og får sånn god følelse av det jeg leser og ser. Heldige Lille A som har sånn god mamma og pappa. Synger og leser og masse kos i hverdagen .

  Har lagt bloggen din i listen min, håper det er greit.

  Ha en kjempefin dag!

  Hilsen Sølvi

  SvarSlett
 9. Kjempefine ting! Du er linket til mitt nye nettsted Kreative Kvinner!

  Vi sees!

  SvarSlett
 10. Du har helt rett! Det er ikke lett å vite hva framtida bringer, så det er virkelig nyttig å minne seg selv på å nyte hver dag, og være gode med de rundt en.

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 11. Hei hei det er så sant så sant :) Alma seier alltid "alle gode venner", og det er så koseleg å høyre. Sikkert slik tantene seier når dei krangler om leikene :)

  Det er herleg med ein pause innimellom. Og då kjem ein liksom heilt ut av det, koplar ut og eg er slik at eg gidd ikkje gå innom bloggen for å lese kommentarar ein gong då.

  Sjølvsagt heeeeeilt i orden at du lenker, berre kjekt det.

  Diger god klem frå Linda

  SvarSlett
 12. Tak for et meget dejligt varmt og inspirerende indlæg.

  Masser af forårskram til en skøn hjertevarm kvinde.

  SvarSlettblogger template by lovebird