torsdag 10. januar 2013

Brodert mobilcover av Søhesten

På jakt etter nytt cover til telefonen min. Vurderte akkurat å kalle den meir enn det, men ga opp. Eg hadde verkeleg aaaldri trudd at eg skulle sette så stor pris på ein telefon. Den er verkeleg viktig i kvardagen min, og det er med skrekk og gru eg tenker på korleis det skal gå den dagen den plutseleg går i svart. Det brukar nemleg mine telefonar å gjere. Om ikkje dei forsvinn først... Men altså, nye mobilcover trengs i ny og ne, og eg verkeleg diggar dette coveret! Ikkje berre er idèen heilt fantastisk, men sjølve utforminga, fargane og formene er heilt nydelege! Vil ha! :) Du kan kikke nærmare på dette hos SØHESTEN, og der kan du også sjå mykje anna fint og kjekt! Om du klikkar på bildet kjem du direkte til innlegget med det broderte coveret. Link with love!

Okay, så tok eg ein bitteliten pause midt i blogginnlegget, heilt utan at du merka det, og fekk bestilt meg eit cover. Eg valgte gult. Og skal grave fram lekre fargar i broderiboksen min, og gjere dette til ein ny hobby. Herleg! :) Du kan sikkert kjøpe slike cover både her og der, men om du går inn på Etsy, kan du berre bruke søkefeltet for å leite fram nesten kva som helst som du treng til prosjekta dine!

Eller kanskje du vil fornye mobilen din på ein annan måte? Her kjem nokre få tips... Det fins tusenvis!
Neste gong velger eg kanskje eit gjennomsiktig cover. Eller eit kvitt igjen? Kjenner idèane strøymer på, og eeelskar den kjensla! Og ja, eg gjennomfører faktisk ganske mange prosjekt, sjølv om det berre er ein brøkdel av alle dei eg planlegg. Og ein brøkdel av dei eg gjennomfører kjem på bloggen. Kanskje eg skal skryte litt igjen snart? Men først skal eg skape. Og sove. Det er natta, men i morgon er det fredag! Igjen!!

Ha ein fortreffeleg fredag!

4 kommentarer:

 1. Tusind tak for de utrolig fine ord og ikke mindst lovelinket. Jeg bruger stadig mit broderede mobilcover og elsker konceptet! Hvis det ikke tog så lang tid at brodere et cover, så havde jeg lavet en masse forskellige :-)
  God weekend!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for vidunderlig inspirasjon! Jeg gleder meg til å komme igang! :) God helg!

   Slett
 2. Flott cover!Nydelige former og farger :)

  SvarSlett
 3. Moro med fargerike cover... det er kult med noe ikke alle andre har>!!!

  SvarSlettblogger template by lovebird